Ti škornji, ki jih je nosila Diane Keaton, bodo jeseni 2023 povsod: S črnim suknjičem so videti odlično

Pozabite kavbojske škornje, to jesen so jih zamenjali ti čevlji. Poglejte, kako jih kombinira Diane Keaton.

Ti škornji, ki jih je nosila Diane Keaton, bodo jeseni 2023 povsod: S črnim suknjičem so videti odlično - Foto: Profimedia

Diane Keaton je nekaj posebnega. Je nenavadna! Je predrzna! Je elegantna! Je vse, kar si želimo biti - in še več - in prav zato je naša stilska junakinja skozi vse. V tem primeru: V svoji nedavni objavi na Instagramu je dokazala, da je tako kot mi obutvena fanatičarka, ki se je ne da ukrotiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton)

V videoposnetku na Instagramu s pripisom "Nič ni lepšega od starega čevlja" Keatonova pregleda vrsto devetih čevljev, pri čemer izpostavi par, ki jo "straši do smrti", ter en drzen par s pikami, ki je preprosto preveč nenavaden, da bi ga sploh opisala. Toda slog, za katerega pravi, da ga ne bo nikoli zapustila, so tisti rjavi, dobro obrabljeni motoristični škornji, ki so v velikem trendu za jesen 2023. Igralka je škornje v slogu bojnih škornjev nosila ob številnih priložnostih, tudi pred kratkim, ko jih je kombinirala s črtastimi hlačami in črnim suknjičem.

Vsi vemo, da je jesen čas škornjev, in čeprav je na voljo veliko trendovskih stilov z visokimi čevlji, na katere je treba biti pozoren, napovedujemo: Motoristični škornji bodo največji trend jeseni 2023. Vse, kar je povezano z motocikli, kot so moto jakne in usnjene hlače, je prisotno že nekaj časa, zato je primerno, da se trpežni, robustni stil obutve iz sveta motoristov prav zdaj z vso močjo ponovno prebija v modni svet - pravimo "ponovno", saj so motoristični škornji, kot dokazuje Diane Keaton, prisotni že desetletja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zaradi te fotografije Meghan in Harry zapustila kraljevo družino? Takoj ko sta jo zagledala, sta razumela brutalno sporočilo

Priporočamo tudi: Pozabite na gole gležnje, mokasine to jesen nosimo samo tako

Najbolj brano