Telefonske žice ali luksuzne ogrlice? Cena tega modnega dodatka vas bo šokirala

Diet Prada si je privoščila Bottega Veneto.

Telefonske žice ali luksuzne ogrlice? Cena tega modnega dodatka vas bo šokirala - Foto: Profimedia

Bottega Veneta je pod ustvarjalnim vodstvom Daniela Leeja preprosto zacvetela. Le malo modnih vplivnežev v lanski sezoni nismo videli s torbo, torbico ali čevlji iz prepletenega usnja v svetlih barvah, rumen krzneni plašč z resicami pa je predmet želja in navdiha za druge modne hiše. Bottega je tudi v ospredju trendov obutve: sandali s kvadratnim zaključkom in robustni gležnarji niso vplivali le na modne, ampak tudi na številne druge znamke.

Toda najnovejši modni dodatki so šokirali duet s Instagram profila Diet Prada, ki je moral svoje misli deliti s privrženci: nakit, ki je videti, kot da je izdelan iz telefonskih žic, se prodaja za več kot tisoč evrov! Natančneje, uhani od 493 evrov navzgor, ogrlice po 1500 evrov in zapestnice pri 850. Čeprav se modeli pojavljajo v različnih barvah - od bele, pastelno lila, turkizne do temno zelene in izgledajo plastično, so v resnici izdelani iz srebra in emajla, zato nimajo tiste elastičnosti (in neomejenih možnosti zabave za dolge telefonske pogovore), ki jih zagotavlja originalna telefonska žica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Diet Prada se je spraševal, kaj upravičuje to vrtoglavo ceno, njegovi sledilci pa, kdo bi toliko plačal za ta nakit. In glede na to, da je oblikovalec Daniel Lee dejal, da ga je za novo kolekcijo v karanteni navdihnilo vse okoli njega doma, se sprašujemo - ali to pomeni, da ima doma še vedno kabelski telefon?

Bottega Veneta, cena: 1500 evrov

Bottega Veneta, cena: 1500 evrov

Net-A-Porter, cena: 1500 evrov

Farfetch, cena: 363 evrov

Farfetch, cena: 493 evrov

Fotografije: Bottega Veneta, Profimedia

Preberite še: To je edina modna kombinacija, ki si jo boste želeli nositi vso pomlad

Priporočamo tudi: Kim Kardashian je nosila pleten top, ki ga bomo oboževali to poletje

Najbolj brano