Tega zagotovo niste vedeli o odmevni modni reviji Dolce & Gabbana v Milanu, na kateri je imela pomembno vlogo tudi Kim Kardashian!

Gre za enega največjih spektaklov, ki se je v zadnjih dneh odvil v italijanski prestolnici mode.

Tega zagotovo niste vedeli o odmevni modni reviji Dolce & Gabbana v Milanu, na kateri je imela pomembno vlogo tudi Kim Kardashian! - Foto: Profimedia

Modni duet Dolce & Gabbana je na milanskem tednu mode predstavil svojo kolekcijo za pomlad in poletje 2023, pri kateri je združil moči s Kim Kardashian.

Kot poroča spletni Vogue, pri Ciao Kim! (tako se imenuje kolekcija) ni šlo toliko za sodelovanje, kot za kuratorstvo. Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta namreč zvezdnico, znano po svoji dolgoletni ljubezni do te modne znamke, prosila, naj izbere svoje najljubše arhivske videze le-te iz obdobja med letoma 1987 in 2007.

Ko je Kim naredila svoj prvotni izbor, je skupaj z oblikovalcema začela sestavljati omenjeno kolekcijo. Večino oblačil je z nekaj manjšimi prilagoditvami ostalo enakih. Najbolj so jo pritegnili kosi iz 90. in zgodnjih 20. let.

Na pisti smo lahko videli veliko črne, sive in bež barve. Te so poselile ikonične kose znamke, in sicer bandage obleke, strgane hlače iz džinsa, tope, okrašene s kristali, diamantne nedrčke ter chokerje, manjkal pa ni niti kultni leopardji vzorec. Na platnu se je med sprehodom modelov po pisti predvajal film Kardashianove, ki v elegantni opravi jé skledo špagetov.

Ideja za omenjeno združitev se je porodila letos pomladi na poroki Kimine sestre Kourtney v Portofinu, saj sta nevesto za to priložnost oblekla prav Dolce & Gabbana. Tudi Kim je na tem slavju nosila njune kreacije, in sicer izključno arhivske videze, nad čimer oblikovalca nista skrivala navdušenja.

Kim je prepričana, da se bo v tej kolekciji zagotovo našlo nekaj za vsakogar, saj je nosljiva, v njej pa so kosi za vse tipe postav in vse starosti. To, da kolekcija ne izključuje, ji je bilo namreč izjemno pomembno.

Celotno revijo si lahko ogledate v spodnji objavi.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Fotografije: Profimedia in IG

Priporočamo tudi: Zara je izdala različico kultnih francoskih čevljev za samo 40 evrov: To jesen bodite kot šik Parižanka

Preberite še: Obožujemo trendno torbico Jennifer Lopez za manj kot 100 evrov, ki se poda k vsakemu videzu

 

Najbolj brano