Obožujemo trendno torbico Jennifer Lopez za manj kot 100 evrov, ki se poda k vsakemu videzu

Torbe za na ramo so povsod, v vsaki kolekciji in v večini garderobnih omar. Jennifer Lopez se je odločila za obliko polmeseca in ta trend potrdila na Instagramu.

Obožujemo trendno torbico Jennifer Lopez za manj kot 100 evrov, ki se poda k vsakemu videzu - Foto: Profimedia

Ne glede na to, ali gre za torbico, čevlje ali nakit, vsi imamo pomemben dodatek. To je najljubši dodatek, ki se mu ne moremo upreti, ko gremo po nakupih. Ne brez razloga je ta dodatek tisti, ki daje ton našim oblačilom. To razumejo tudi znane osebnosti. 

Jennifer Lopez je na Instagramu predstavila svojo trenutno modno nujnost: belo torbo znamke Charles & Keith. J.Lo je 18. septembra pred obiskom dogodka Raising Latina Voices v Los Angelesu na Instagramu objavila nekaj posnetkov svojega videza. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariel Haenn (@marielhaenn)

Vedno vzvišena se je odločila za popolnoma bel videz belega stajlinga znamke Fendi, ki mu je dodala ujemajoč pas, ki je zaznamoval njeno silhueto. Dopolnila ga je s kremnimi čeveljci Valentino, zlatimi visečimi uhani Tiffany & Co. in prstanom Jennifer Fisher. Končni dotik te obleke? Na rami nosi torbico v obliki polmeseca v beli barvi, z odprto zadrgo in zlatimi detajli. Dobra novica? Ta model, ki je od takrat zelo priljubljen, je še vedno na voljo za 85 evrov na spletni strani Charles & Keith.com. Vendar je ni na zalogi, zato boste morali počakati in se vpisati na čakalno listo znamke, da bi jo dobili. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: “Čokoladna češnja” je najbolj priljubljena barva las te jeseni: Okusen odtenek, ki ga morate poznati

Priporočamo tudi: 4 znamenja, na katera bo lunin mlaj to nedeljo imel največji vpliv

Najbolj brano