Ta suknjič iz Zare je brezčasen kos, ki ga nemudoma potrebujete v svoji garderobi

Širok dizajn, ki se odlično kombinira s krili in mini oblekami ali z najljubšimi kavbojkami, če iščete bolj vsakdanji slog. V vsakem primeru je to vrhunsko oblačilo za vašo garderobo.

Ta suknjič iz Zare je brezčasen kos, ki ga nemudoma potrebujete v svoji garderobi - Foto: Profimedia

Prednosti kapsulne garderobe so neskončne. Če imate serijo brezčasnih oblačil, ki jih lahko uživate sezono za sezono in jih lahko neskončnokrat uporabite, je to idealen način, da kar najbolje izkoristite svojo garderobo, ne da bi vam bilo treba imeti številne kose oblačil. Poleg tega ste tudi bolj ekonomični in trajnostni. V naši garderobi ne smejo manjkati osnovne stvari, kot so plašč, jakna, lep par kavbojk, ki nam laska, ali pa LBD (Little Black Dress). V kapsulni garderobi niso pomembna le oblačila sama, ampak tudi izbira barv in potiskov; črna in bela sta odtenka, ki bosta vedno v modi, ter nekateri potiski, kot so črte, leopardji ali pepita vzorec. Če ste ljubiteljica slednjega, vam čestitamo, saj smo na Zarini spletni strani našli suknjič s tem potiskom, v katerega se boste zaljubili.

Resnično zaljubljeni v  Zarin suknjič s pepita vzorcem

Oblačilo, o katerem govorimo in ki smo ga odkrili med zadnjimi novostmi Zare, je blazer dolge silhuete, nekoliko "oversize", z ovratnikom in dolgimi rokavi z ramenskimi blazinicami. Prav tako ima sprednje žepe z zavihki in sprednje zapenjanje na gumbe. Ena od njegovih najbolj značilnih lastnosti je brezčasen pepita vzoreca, ki je prisoten sezono za sezono in tako zelo prikupen. Cena tega suknjiča je 59,95 evra. Odlično oblačilo za dopolnitev vaše kapsulne garderobe, ki ga lahko na novo odkrijete v številnih kombinacijah. V letu 2022 je trend uravnotežiti prevelik kroj s kosi midi silhuete in tako ustvariti popolno in kul formulo.

Zara, cena: 59, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je daleč najbolj priljubljena manikira v salonih to jesen: Nohti s svilnato teksturo žameta, na katere stavijo tudi zvezdnice

Priporočamo tudi: Iz prve roke o vzponih in padcih: Dekleta z uredništva iskreno o duševnem zdravju

Najbolj brano