Skoraj 348.600 EUR za samo 6 dni! Vsi modni videzi Meghan Markle za Nemčijo, ki jih še niste videli

23. 9. 2023

Princ Harry in Meghan Markle sta pretekli teden preživela v Dusseldorfu, kjer je vojvodinja susseška znova pokazala izjemen stil in čeprav ni nosila najbolj luksuznih znamk, je pokazala svoj prefinjen slog, za katerega je veliko odštela.

1 / 11
Profimedia
Profimedia

Princ Harry, vojvoda susseški, je prejšnji teden preživel v Nemčiji, kjer so potekale mednarodne športne igre Invictus Games, ki jih je začel pred nekaj leti.

Čeprav je bil prva dva dneva sam, se mu je nato, kot je bilo napovedano, pridružila žena Meghan Markle, ki je že na poti v Evropo iz Amerike razjezila britansko javnost z dragim popotniškim stajlingom.

Takoj ko je prispela, se je pojavila v nekoliko ugodnejši opravi: srajčni obleki Banana Republic, ki trenutno stane 60 dolarjev, a s tem je bilo konec njene modne skromnosti!

Kot piše Daily Mail, je vojvodinja susseška med šestdnevnim bivanjem v Dusseldorfu nosila oblačila, čevlje in dodatke v vrednosti skoraj 300.000 funtov oziroma nekaj manj kot 348.600 evrov.

Meghan Markle slovi kot ena najbolje oblečenih žensk v zvezdniškem svetu in obožuje megaekskluzivne znamke, kot so Givenchy, Chanel in Hermes, zdaj pa je na Invictus Games nosila tudi nekatere cenovno dostopnejše znamke. Vse to pa ji v zadnjih dneh ni pomagalo, da bi varčevala pri svojem stilu, čeprav je, resnici na ljubo, omenjeni znesek v največji meri povečal nakit, ki ga nosi žena princa Harryja.

Nosila je znamenito uro Cartier princese Diane, ki stane več kot 20.680 evrov, nato prstan draguljarske hiše Lorraine Schwartz, ki stane nekaj manj kot 58.100 evrov, nato 2626 evrov vreden prstan s podpisom Shiffon in Co.

Vse njene stajlinge, tiste, ki jih do zdaj še niste videli, in tiste, ki ste jih, si oglejte v fotogaleriji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle nosila šik stajling in najbolj ženstvene čevlje, ki učinkovito podaljšajo vsako silhueto

Priporočamo tudi: Kate Middleton žarela v kostimu, ki je čista klasika, a le zaradi enega elementa deluje izjemno mladostno (obenem ji podaljša noge!)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan