Se vračajo ene najbolj kontroverznih hlač iz 90-ih? Napoveduje Emily Ratajkowski

Manekenka je bila opažena oblečena v enega najbolj kontroverznih trendov 90-ih.

Se vračajo ene najbolj kontroverznih hlač iz 90-ih? Napoveduje Emily Ratajkowski - Foto: Profimedia

Nihče ne more dvomiti o njenem slogu: Emrata ima izostren občutek za modo. Vedno je na preži za najnovejšimi trendi, ima tudi dar, da posodablja tiste, ki so prehitro pozabljeni. Z drugimi besedami, Emily Ratajkowski je ena tistih, ki ustvarjajo in razbijajo modne trende. Na zasneženih ulicah New Yorka je manekenka med sprehodom s svojim malčkom izpostavila trend iz 90-ih. Retro kos, o katerem se že dolgo razpravlja, a ga je Emrata zdaj uradno potrdila.

Ne spreglejte:

Vojaške hlače: najprej nepriljubljene, nato oboževane

Takoj, ko so se pojavile, so kargo hlače povzročile razpravo in delitev. Prvotno ustvarjene za vojaške potrebe, so desetletja pozneje vstopile v modni svet in postal priljubljen v 90. letih, ko so se v njih preizkusili reperji tistega časa. Ženske so se nato čez nekaj časa pustile zapeljati temu moškemu kosu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Potem ko so jih videle na modnih pistah modnih revij za pomlad in poletje 2021, so se trenutna modna dekleta odločila voditi boj za vrnitev kargo hlač. Zahvaljujoč prirojenemu občutku za stil dokazujejo, da so v naši garderobi več kot sprejemljive. Kargo, ki smo ga že opazili pri Rihanni, Kendall Jenner ali celo Belli Hadid, je lahko velika prednost v naših garderobah, če ga kombiniramo s pravimi kosi. Emily Ratajkoswki dokazuje, da je ta teorija pravilna: v kombinaciji z rdečo bomber jakno znamke Moose Knuckles in  športnimi copati, njene vojaške hlače prinašajo vojaški in ulični pridih, ki se popolnoma ujema s športnimi oblačili. Kargo hlače so na poti, da postanejo nov kos, ki ga morate imeti za leto 2022.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Emily Ratajkowski nosila kroj kavbojk iz 80-ih, na katerega smo popolnoma pozabili

Priporočamo tudi: Roza je barva leta: Poiščite navdih, kako jo nositi, na modnih pistah za pomlad in poletje

Najbolj brano