Se spomnite Ugg čevljev, ki jih nosijo zvezdnice? Manekenke sedaj nosijo še bolj kontroverzne natikače

In to kar z nogavicami, kot se za copate spodobi.

Se spomnite Ugg čevljev, ki jih nosijo zvezdnice? Manekenke sedaj nosijo še bolj kontroverzne natikače - Foto: Profimedia

Če smo pred tednom pisali, da manekenke nosijo natikače Ugg, ki se po videzu in udobju spogledujejo s klasičnimi Ugg škornji, so šle nekatere manekenke tokrat še korak dlje.

Ne spreglejte: Manekenke že nosijo te kontroverzne zimske čevlje, ki jih bomo to sezono videli povsod

Od vseh preprostih možnosti obutve, ki so vam na voljo, so priljubljen par zvezdnic prav natikači. Slog je bil pomemben trend poleti 2021 in zdaj, ko se je sezona preusmerila s poletja na jesen, je čas, da razmislite o prilagoditvi vremenskih razmer vašim izbiram obutve. Za navdih se obrnite na Hailey Bieber, katere natikači (oz. copati) Fluff Yeah znamke UGG so nedavno nastopili v jesenskem uličnem slogu. Poosebljale so vrhunsko vzdušje hišnih copat. Poleg tega, da je nosila omenjene čevlje, je manekenka poskusila tudi kontroverzen videz nogavic in sandalov.

Natikače v vrednosti slabih 100 evrov je združila z ohlapnim moškim blejzerjem, volnenim puloverjem znamke Khaite in platnenim klobukom Jacquemus ter elegantno črno torbico znamke Saint Laurenta.

Opazili smo tudi truge zvezdnice, ki so že preizkusile ta videz. Prva jih je leta 2019 nosila že Gigi Hadid.

Letos aprila pa jih je nosila tudi Megan Fox v svetlo roza barvi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je edina pletena jopa, ki jo letos potrebujejo ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: Pozabite na vse ostale, to je zvezdnica, ki ima trenutno najboljši modni slog

Najbolj brano