Sandale, ki bodo zaznamovale poletje 2022, primerne za ženske vseh starosti: Kaia Gerber in Marta Ortega jih kombinirata z minimalističnimi kosi

Eden najboljših sandalov za poletje 2022 je model fisherman, ki ga nosijo tudi znana modna dekleta.

Sandale, ki bodo zaznamovale poletje 2022, primerne za ženske vseh starosti: Kaia Gerber in Marta Ortega jih kombinirata z minimalističnimi kosi - Foto: Profimedia

V skladu z vrnitvijo skoraj pozabljenih modnih trendov in oživitvijo modelov, ki smo jih nosili v 90. in 2000-ih, so v modni fokus prišli tudi sandali s paščki, natančneje tako imenovan "fisherman model".

Hkrati so tako šik, vitidž in tako udobni, vsekakor pa so sandali, ki jih celo poletje ne bomo sezuli. Če bi moral izstopati en par čevljev za prihajajoče poletne dni, bi mnogi zelo verjetno pričakovali nekaj, kot so japonke s platformo v stilu 2000-ih.

Vendar so čevlji, ki jih bomo to poletje tako z veseljem nosili, veliko manj glamurozni, a veliko bolj vsestranski. To so tako imenovani chunky sandali.

Temu trendu je podlegla tudi manekenka Kaia Gerber, ki je pred kratkim v Cannesu pokazala stil, ki ga je vredno posnemati – nežno, romantično in za poletje popolno belo obleko v kombinaciji z rjavim modelom ribiških sandalov.

Zelo podobno modno kombinacijo je pokazala tudi Marta Ortega, ena najmogočnejših žensk v svetu mode - lastnica Zare, ki je podlegla Celinenemu modelu z nekoliko manj pasovi.

Eno je gotovo, privlačnost teh modelov je v njihovi nosilnosti. Večina jih namreč prihaja z oblazinjenimi podplati, so ravne in trakovi ohranjajo stopalo stabilno, tako da jim ni problem doseči dnevne kilometrine.

Najbolje jih kombiniramo z minimalističnimi in nevsiljivimi modeli, kot sta jih v svojih srajlingih predstavili Kaia in Marta.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Aniston pokazala novo pričesko, popolno za poletje 2022: Francozinje jo nosijo že leta, hkrati pa je praktična in šik

Priporočamo tudi: Brezčasna Sofia Vergara in skrivnost njene zavidljive postave: Za njen videz ni kriva le genetika

Najbolj brano