Reese Witherspoon klasično kombinacijo kavbojk in srajce nadgradila z majhnimi detajli, ki so naredili vso razliko!

21. 5. 2024
Reese Witherspoon klasično kombinacijo kavbojk in srajce nadgradila z majhnimi detajli, ki so naredili vso razliko! (foto: Profimedia)
Profimedia

Blondinka s Harvarda bi ji dala čisto desetico, če bi stajling vseboval še kakšen roza kos!

Srajca, kavbojke, New Balance superge in temna jopica so očitno dovolj, da simpatična igralka Reese Witherspoon ustvari šik videz! Tega je namreč nosila nedavno, ko se je odpravila po dnevnih opravkih in tako spodbudila mnoge, da posežejo po podobni stilski kombinaciji.

Profimedia

Sicer zelo preprost stajling iz klasičnih oblačil in dodatkov, je priljubljena svetlolaska nadgradila z izbranimi detajli, ki so krasili omenjene kose; te lahko vidimo v njenih trendnih supergah, lični torbici znamke Louis Vuitton, sončnih očalih, šik uhanih in sproščeni figi.

Preberite še: Tanja Ribič obudila te hlače, ki jih skoraj nihče več ne nosi, in nas prepričala, da so vredne povratka med največje trende!

Profimedia

Seveda si radi ogledamo, kaj vse zvezdniki nosijo na glamuroznih rdečih preprogah, pa vendar imajo prav poseben čar tudi njihovi dnevi stajlingi, ki jih obenem lažje posnemamo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 78-letna Priscilla Presley z novo barvo las, ki ji pristaja bolj kot ikonična črna iz mladosti, ko je bila poročena z Elvisom!

Priporočamo tudi: Meg Ryan nadaljuje svoj veliki povratek v soj luči: na Met Gala osupnila v najlepši črni toaleti večera!

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik