Tanja Ribič obudila te hlače, ki jih skoraj nihče več ne nosi, in nas prepričala, da so vredne povratka med največje trende!

14. 5. 2024
Tanja Ribič obudila te hlače, ki jih skoraj nihče več ne nosi, in nas prepričala, da so vredne povratka med največje trende! (foto: Urša Premik)
Urša Premik

Modna ideja, ki bo zagotovila komplimente!

Simpatična igralka Tanja Ribič se te dni z možem Brankom Đurićem mudi v Veliki Britaniji, natančneje v znamenitem kraju Oxford, kjer se je na povabilo udeležila srečanja Call of time, ki ga je sama opisala kot "srečanje vseh, ki dobro v srcih mislimo. Iz Evrope in Bližnjega vzhoda ...".

Za to čudovito priložnost je oblekla eleganten prehodni stajling, ki ni le praktičen, temveč je obenem subtilen poklon obiskani državi. Zvezda njene modne oprave so bile namreč unikatne hlače na trapez s karom vzorcem, ki ga te dni ne vidimo prav pogosto, a še vedno velja za enega izmed lepših potiskov. Praviloma se asociira z britansko kulturo, nanj pa je v večini svojih kolekcij prav zato stavil tudi legendarni britanski oblikovalec, Alexander Mcqueen.

Preberite tudi: To so najljubše pajkice Gisele Bündchen, v katerih ne le trenira, temveč se odpravi po opravkih skoraj vsak dan!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Karo je namreč močno zaznamoval svet mode, po tem navdihu pa ga želimo zopet videti na zemljevidu največjih modnih trendov. Tanja ga je skombinirala skupaj s svetlim klasičnim puloverjem, čudovito ruto z rjavimi elementi in lasmi, spetimi v šik figo.

Je tudi vas navdihnila do te mere, da boste pobrskali po svoji omari?

Fotografije Urša Premik in Instagram / @tanja__ribic

Preberite še: 78-letna Priscilla Presley z novo barvo las, ki ji pristaja bolj kot ikonična črna iz mladosti, ko je bila poročena z Elvisom!

Priporočamo tudi: Meg Ryan nadaljuje svoj veliki povratek v soj luči: na Met Gala osupnila v najlepši črni toaleti večera!

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk