Pozabite na običajne kavbojke, to pomlad jih nosimo s tem očarljivim detajlom

Potiskano cvetje ter barvni kristali in biseri: to niso običajne kavbojke.

Pozabite na običajne kavbojke, to pomlad jih nosimo s tem očarljivim detajlom - Foto: Profimedia

Bella Hadid interpretira ležeren videz: poslovi se od klasičnih kavbojk in se odloči za potiskan džins.

Najnovejši trend džinsa, ki navdušuje s svojo ustvarjalnostjo.

Leto 2022 je leto kavbojk: nikoli niso šle iz mode in mnogi jih ne zapustimo niti v pisarni, z vrnitvijo trenda Y2K (in popolnega videza džinsa) pa ta tkanina odkriva plodna tla za izražanje ustvarjalnosti, kot slikarsko platno, ki samo čaka, da ga naslikate. To velja za Bello Hadid, ki so jo pred kratkim fotografirali v potiskanih kavbojkah.

Na modrih kavbojkah, ki so svetle in široke, se izrisujejo cvetovi: zdi se, da je bil kalup impregniran z belo barvo, ki se prenese na platno in ustvari to fantazijo, ki personalizira tudi najbolj klasične kavbojke. Ta model je že izdelan, vendar bi ga lahko uresničili kot modno zamisel, da bi sprostili svojo umetniško žilico.

Trend "prilagajanja" je dobesedno uporabila tudi Julia Fox, ki je svoje ročne spretnosti preizkusila z recikliranjem para kavbojk "mom fit": z rezanjem "pasu" je tako ustvarila par hlač z nizkim pasom in mikrozgornji del. Rezultat je impresivna obleka brez stroškov, ki ima ves okus obleke iz maščevanja. Brez tiskanja ali slikanja, le z umetnostjo "izreži in seši".

To niso edini načini za "preobrat" klasičnih kavbojk: Dolce & Gabbana je na modno brv pripeljal modele, pokrite z barvnimi kristali, Matthew Williams za Givenchy pa je pred kratkim za kolekcijo jesen-zima 2022/2023 oblikoval kavbojke, pokrite s teksturo ročno našitih biserov. Vse je zelo vsakdanje, a elegantno.

Dolce & Gabbana pomlad in poletje 2022

Givenchy jesen in zima 2022

Če se vrnemo k Belli Hadid, videz, ki smo jo opazili v New Yorku, dopolnjujeta asimetričen pulover pudrasto rožnate barve, ki razkriva njena ramena, in par teksaških škornjev, ki izstopajo iz spodnjega dela kavbojk na zvonec. Popolnoma se ujema s prihodom pomladi 2022.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 največjih lepotnih trendov, ki smo jih opazili na pariškem tednu mode

Priporočamo tudi: Pozabite na klasične kavbojke, to pomlad jih bodo popolnoma zamenjale v tej barvi

Najbolj brano