Pozabite na maksi cvetlične obleke, Jennifer Lopez tokrat navdušila v najbolj zapeljivi obleki tega poletja

Jennifer Lopez, ki pije pijačo na jahti v Italiji, je utelešenje poletnih ciljev. In njena mala črna obleka z izrezi je češnja na vrhu.

Pozabite na maksi cvetlične obleke, Jennifer Lopez tokrat navdušila v najbolj zapeljivi obleki tega poletja - Foto: Profimedia

Nov moto: Bodite svobodni kot Jennifer Lopez na evropskih poletnih počitnicah. Nobena skrivnost ni, da je bila zvezdnica zadnjih nekaj tednov na poti stila, medtem ko je svoje najboljše življenje živela med Francijo in Italijo, tokrat pa so jo opazili, kako uživa v še eni sproščujoči evropski avanturi v popolni obleki za plažo.

Jennifer Lopez je bila fotografirana med poležavanjem na jahti v Capriju v oprijeti črni obleki z izrezom na njenem trebuhu, odprtim hrbtom in visokim razporkom za noge. Videz je popestrila z rjavo obarvanimi zlatimi sončnimi očali, velikimi diamanti in zlatimi uhani, zlato zapestnico na eni roki in nežno zlato zapestnico na drugi.

Preberite tudi: Jennifer Lopez navdušila v zapeljivi cvetlični mini obleki in pričarala retro videz

Jennifer Lopez na Capriju nosila obleko z bleščicami in poletne sandale, ki smo jih oboževali pred 15 leti

J.Lo je mahala z dolgimi lasmi z ene strani na drugo, medtem ko je prijatelj fotografiral. Ko je pozirala v zapeljivem videzu, je srkala sadno rožnat koktajl z limonino lupinico, natočeno v visok kozarec za vino.

Pevka in igralka je po medenih tednih v Parizu z možem Benom Affleckom odletela v Italijo in pritegnila pozornost v več kot enem drznem poletnem videzu. Nastopila je tudi na gala prireditvi LuisaViaRoma za UNICEF na Capriju 30. julija. Dobrodelni dogodek, poln zvezd, je vključeval večerjo in dražbo za pomoč otrokom v Ukrajini, ki jo je razdejala vojna. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Trener zvezdnic razkriva, kako do ravnega trebuha in trebušnih mišic v 5 minutah na dan

Priporočamo tudi: 60 let po nastanku so se vrnili ti čevlji, za katere smo mislili, da so staromodni

Najbolj brano