Pozabite na črn suknjič, Zara je izdala šik pleteno različico, ki je to jesen ne boste želeli sleči

Všeč nam je, da Zara predvideva naše potrebe in vedno ve, kaj iščemo, v tem primeru je blazer, ki so ga predstavili v tej kolekciji, popoln.

Pozabite na črn suknjič, Zara je izdala šik pleteno različico, ki je to jesen ne boste želeli sleči - Foto: Profimedia

Ko se poletje konča in nam september da velik znak, da je prijetno toplih temperatur konec, ne moremo narediti nič drugega kot delati nove načrte in stvari, ki jih želimo početi, a vedno pazimo, kakšna oblačila bomo ob tem nosili.

V Zari smo našli popoln prehodni suknjič. Barva je popolna za kombiniranje, saj se sivkasta barva lahko zelo dobro poda k hladnim tonom in teh je večina, prav tako je lahko popolna za belo srajco, kavbojke ali tudi kakšno obleko.

Tudi tkanina nama je zelo všeč, saj je pravo presenečenje v primerjavi s tem, kar smo vajeni, in je naravnost udobna in topla, po drugi strani pa je lahka in je tisti tipični kos, ki ga lahko vržeš v torbo in oblečeš, če te zebe. Ampak tukaj je najboljše: zapenjanje z enim gumbom in njegov rahlo razširjen vzorec vizualno naredita, da je pas videti precej manjši.

Skratka: ta suknjič izgleda super in je popolno oblačilo za našo kapsulno garderobo, ki odpira jesensko garderobo.

Zara, cena: 59, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katie Holmes pravkar zagrešila velik modni faux pas: Prekršila je veliko modno pravilo, a je videti odlično

Priporočamo tudi: Brigitte Macron prekršila kraljevi protokol s kraljico Camillo? Gesta prve dame, o kateri govorijo vsi in je povzročila pravo razburjenje

Najbolj brano