Popolna revolucija v srajčnih oblekah pri Zari s tem belim asimetričnim dizajnom za 29 evrov

Takšnega dizajna še nismo videli, a ta asimetrična srajčna obleka za 29 evrov iz Zare bo povzročila revolucijo na trgu in tudi v naših garderobah.

Popolna revolucija v srajčnih oblekah pri Zari s tem belim asimetričnim dizajnom za 29 evrov - Foto: Profimedia

Včasih moramo v modi uvesti več inovacij. Zakaj to pravimo? Ker nikoli ne škodi, če pustite monotono za seboj in se odločite za nova oblačila, ki sledijo vašemu slogu, vendar z bolj drznim pridihom, ki razbija vse stereotipe. Opustiti moramo tipične fraze "tega ne bi oblekla" ali "to ni moj slog, ampak na tebi je videti dobro". Če želite zmagati, morate tvegati in se igrati z modo. Zara nas k temu spodbuja z enim svojih najbolj revolucionarnih in ikoničnih modelov.

Minile so tradicionalne srajčne obleke, ki jih imamo vsi v mislih, zdaj želimo, da so bolj izvirne in privlačne, za kar so krivi oblikovalci blagovne znamke Zara. Toda kaj točno je ta novi dizajn, o katerem govorimo?

Gre za belo midi obleko z značilnim ovratnikom, ki tako zelo predstavlja ta model, vendar z novostjo asimetričnega izreza brez rokavov. Se ne sliši mamljivo? Za nas da, a če je že samo slišanje o njej pritegnilo našo pozornost, si samo predstavljajte, da jo vidite.

Na eni strani običajen dolg rokav, ki se konča z manšeto, na drugi strani brez rokava in z detajli nabiranja na strani prek gumbov, s katerimi dosežemo, da je poleg izvirnosti to tudi dizajn, ki je maksimalno naklonjen silhueti.

Izdelan je iz tkanine gabardin in je za zdaj še vedno na voljo v večini velikostih. Ker pa vemo, da stane le 29,95 evra in da jo bomo odslej pogosto videvali pri naših najljubših modnih navdušenkah, vemo, da tako ne bo več dolgo trajalo. Ali ni neverjetna?

Zara, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ste vi ta srečnica? Astrologi trdijo, da je to znamenje daleč najboljše horoskopsko znamenje

Priporočamo tudi: 5 vrst hrane, ki je ne bi smeli uživati, če se ne želite prehitro postarati

Najbolj brano