Plašč Amal Clooney je najbolj izviren dizajn zime 2023

Razkrivamo popolno alternativo klasičnemu plašču.

Plašč Amal Clooney je najbolj izviren dizajn zime 2023 - Foto: Profimedia

Pozimi je edina stvar, ki si jo želimo, da bi se ogreli, vendar ne razmišljajte o vroči čokoladi s smetano in vročem čaju, temveč o nečem veliko bolj mehkem in prijetnem, kot je na primer plašč. Iskanje pravega modela v pravi dolžini je vedno izziv, a če bi vam rekli, da je najbolj eleganten plašč za zimo 2023 ogrinjalo, ali bi nam verjeli? Najnovejši trend na področju vrhnjih oblačil predstavlja Amal Clooney, katere eleganco so pogosto povezovali z Jackie Kennedy, s katero naj bi si delila strast do elegantnih oblek. Nedavno so libanonsko odvetnico z možem, igralcem Georgeem Clooneyjem, fotografirali na letališču v zelo izvirnem plašču Max Mara kamelje barve, ki je kot nalašč za drugačno soočanje s hladnim vremenom.

Trendi za zimo 2023 izbirajo najbolj privlačen plašč sezone, ki je kot nalašč za nošenje čez suknjiče ali lahke jakne v zapleteni igri zelo prefinjenega prekrivanja ali, nasprotno, čez obleko s pomembnimi rokavi, da bi se izognili neprijetnemu učinku dušenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MakeupAndFashion (@makeup_and_fashion10)

Morda le malokdo ve, da ima ogrinjalo tisočletno zgodovino, saj so gao uporabljali že v srednjem veku za zaščito pred vremenskimi vplivi in razlikovanje med premožnejšimi sloji, danes pa je v žensko garderobo vstopil kot veljavna alternativa klasičnemu plašču. Plašč, ki ga je nosila Amal Clooney, ima dvojno zapenjanje in stranske žepe, zato je tudi zelo udoben in enostaven za nošenje, čeprav je lahko širok obseg zavajajoč in videti zelo obsežen. Volneni plašč je kombinirala s temnimi hlačami in bež škornji Givenchy, kar je preprosta obleka, ki pa kaže na njen prirojen dober okus, vendar si ga lahko privoščite po lastni presoji, saj je plašč resnično vsestranski.

Kako nositi plašč Amal Clooney to zimo

Ogrinjalo se odlično prilega videzom v britanskem slogu, na primer čez klasično krojene hlače, jahalni škornji in volnena jahalna kapa ali skupaj z mini obleko brez rokavov z razpotegnjenim krilom v slogu šestdesetih let prejšnjega stoletja. Za tiste, ki ne marajo velikih volumnov, a ne morejo reči ne ogrinjalu, je odlična rešitev, da pas poudarijo s pasom iz usnja z brušeno zaponko ali iz volne ton sur ton. Če imate radi večplastni slog, je ogrinjalo pravo za vas, saj vam bo omogočilo, da prekrijete več plasti, ne da bi se pri tem počutili utesnjeno ali nelagodno pri gibanju.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 64-letna Sharon Stone je na Instagramu razkrila svoj skriti talent, ki je neverjeten!

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker nosila klasično zimsko uniformo, ki jo lahko posnema vsaka ženska nad 50 let

Najbolj brano