Ozke kavbojke in škornje bomo to sezono nosili kot Gigi Hadid

Držite se tega pravila.

Ozke kavbojke in škornje bomo to sezono nosili kot Gigi Hadid - Foto: Profimedia

Vsako leto postaja očitno, da je "zimski bluess" lahko povezan z iskanjem pravega stajlinga za turobne dni, ko je vreme nepredvidljivo. Nekaterim pa je iskanje pravih hlač, ki jih lahko zataknejo v svoje najljubše škornje, samo še večja mora vsakodnevnega oblačenja.

Če pa še vedno iščete najboljši način, kako v tej sezoni nositi oprijete kavbojke s škornji, poglejte Gigi Hadid. Z večletnim strokovnim znanjem in izkušnjami v vsem modnem, manekenka obvlada vsak kroj, šiv in slog na trgu.

Le pred nekaj dnevi je Gigi na ulicah Manhattna nosila črne kavbojke in sijoče črne škornje iz lakiranega usnja z nizko peto. Zraven je oblekla belo majico in jopič znamke Ganni.

Vse skupaj deluje zelo premišljeno in usklajeno.

Hlače na korenčka so popolna dolžina oprijetih kavbojk. Pri stiliranju takega kroja je najlažje poseči po najbližjem paru bulerjev.

Toda Gigi se zavzema za bolj elegantno alternativo.

Koničasti škornji z nitko peto so popoln par minimalističnemu kroju kavbojk. Toda kje je tu čarovnija? Trik se skriva v tem, da je pri tako ozkih hlačah obvezno, da se odločite za čevelj, ki tesno objema gleženj, da se izognete nerodnemu plastenju, ki prekriva hlače. Lahko ima tudi nekaj telesa - ne bojte se najti trdega usnja, ki videzu doda nekaj dimenzije.

Manekenka se je kasneje preoblekla in jopič zamenjala z belim suknjičem. Stajlingu je dodala še pas s srebrno zaponko in  zlato verižico, uhane in sončna očala. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolj vpadljiva barva letošnje sezone

Priporočamo tudi: Meghan Markle nasmejana v udobnem, a elegantnem stajlingu 

Najbolj brano