Modna znamka Orsay proslavila 10. obletnico

V prenovljeni trgovini Orsay v Ljubljani je potekalo ekskluzivno modno dogajanje, ki je proslavilo 10-letnico modne znamke Orsay na slovenskem tržišču in predstavilo novo kolekcijo za jesen in zimo 2014/15 z naslovom Benetke.

Modna znamka Orsay proslavila 10. obletnico - Foto: Orsay

Dogodek je obiskovalce za kratek čas popeljal po mestu tisočerih pogledov, Benetkah, kjer so se v štirih scenah iz vsakdanjega življenja sodobne ženske zvrstile ključne teme nove kolekcije jesen in zima 2014/15.

Potovanje se je začelo s poslovnim videzom, na delovnem mestu. Hlačni kostimi, suknjiči in krila. Klasika s kančkom osebne modne zgodbe. Sledila je ulica, vsakdanja modna brv, kjer se je predstavila 'casual' tema s pridihom naravnosti, ki ga prinašajo boemski elementi ter tople barve.

Potovanje se je razvilo v pravo zabavo s sproščenim druženjem v temi 'party-brunch'. Zapeljive kombinacije so navdihnile in lovile občudujoče poglede, ne le prijateljic. In nazadnje, najljubše žensko opravilo – nakupovanje. V udobnih in praktičnih oblačilih in z radovednim pričakovanjem. Velike torbe so odličen modni dodatek z obilico prostora za nakupe.

V vlogah Orsayevih predstavnic večera so se odlično odrezale uspešne dame, ki spretno krmarijo med različnimi vlogami sodobne ženske: Polona Požgan, Hannah Mancini, Milena Kalacun in Jana Koteska. S sproščenim in odkritim pogovorom so ambasadorke navdušile številne obiskovalce, med katerimi so se ljubiteljice mode strinjale, da bodo svoj slog po preizkusu nove kolekcije Benetke zlahka dopolnile.

Najbolj brano