Novi štirje Pradini moški so ...

Gary Oldman, Jamie BellGarrett Hedlund in Willem Dafoe so se na modni reviji za jesen in zimo 2012 hiše Prada očitno tako dobro odrezali, da so zdaj prevzeli tudi glavne vloge v njihovi oglaševalski kampanji za naslednjo sezono.

Gary Oldman, Jamie Bell, Garrett Hedlund in Willem Dafoe

Ali je bil njihov nastop na reviji pravzaprav posledica oziroma napoved dogovora o tej kampanji?

Kakor koli že, postavna četverica je pred rdečim ozadjem pozirala znanemu fotografu Davidu Simsu, predstavljajo "moške s stilom, tako zasebno kot na platnu", so sporočili iz slavne italijanske modne hiše.

Podobe, ki naj bi z raznoliko četverico različnih starostnih skupin nagovarjala kar najširši krog moških, bodo krasile tudi kampanjo za (sončna) očala Prada.

V kampanji za aktualno sezono je v glavni vlogi igralec Michael Pitt, ki v oglasih nastopa tudi s kitaro, njegov predhodnik pa je bil "Spiderman" Tobey Maguire.

Adrien Brody, ki se je v družbi v uvodu omenjene četverice za Prado sprehodil po modni brvi (v manekenski vlogi je bil še Tim Roth in drugi igralski obrazi), pa je trenutno obraz neke druge kampanje - predstavlja "nekonvencionalni šik" znamke Lacoste.

Najbolj brano