Nova izbranka Brada Pitta ujeta v popolnem elegantno-sproščenem setu za jesen, ki ga lahko nosite doma ali za opravke po mestu!

18. 9. 2023
Nova izbranka Brada Pitta ujeta v popolnem elegantno-sproščenem setu za jesen, ki ga lahko nosite doma ali za opravke po mestu! (foto: Profimedia)
Profimedia

Temno zelena čudovito pristaja njeni čudoviti polti.

Nova srčna izbranka Brada Pitta Ines De Ramon je bila pred dnevi s strani fotografov ujeta v Los Angelesu, medtem pa je nevede postregla z modnim navdihom za jesen. Rjavolaska je za druženje s prijateljico namreč oblekla udobni ujemajoči se set lahkotnega puloverja (se še spomnite njihove popularnosti dve leti nazaj?) in visokih kratkih hlač v temno zeleni barvi. 

Preberite še: Najbolj modne čevlje te jeseni že nosijo ženske po vsem svetu: Izbrali smo 15 najlepših modelov

Po materialu sodeč ne gre za poletni, temveč jesenski kos, poleg katerega je Ines, ki je bila prej poročena z igralcem Paulom Wesleyjem in gradi svojo kariero v svetu nakita, izbrala izvrstno obutev, in sicer kultne bulerje znamke Dr. Martens. Od dodatkov je nosila klasična aviatorska sončna očala in večjo črno torbico, kar je dalo celotnemu stajlingu ščepec zvezdniškega pridiha.

Kaj pravite, boste dali ležernim setom s pridihom razkošja možnost tudi v letu 2023?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Iščete klasično obleko s preobratom? Eva Longoria jo je nosila v eni izmed barv leta 2023! (takoj jo boste želeli imeti)

Priporočamo tudi: Jeseni 2023 in pomladi 2024 bomo še vedno nosili balerinke (vendar ne tako, kot si mislite)

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan