Nobene Zarine hlače, če sploh kakšne, se ne prilegajo tako dobro kot te satenaste hlače s širokimi hlačnicami

Popoln dizajn za vse sezone.

Nobene Zarine hlače, če sploh kakšne, se ne prilegajo tako dobro kot te satenaste hlače s širokimi hlačnicami - Foto: Profimedia

Če je nekaj, kar zna Zara zelo dobro narediti, je ustvariti trende in nam ponuditi oblačila, ki jih iščemo. Dober primer tega je njihova najnovejša stvaritev, ki ni le par hlač, ampak so to "it" hlače. Gre za povsem na novo oblikovane klasične hlače, ki so prilagojene trenutnim trendom, na primer širokim hlačnicam, zavihanim robovom, ki razkrivajo gleženj, ali visok pas, ne da bi se pri tem odpovedali klasični tkanini s satenastim zaključkom. Na tej točki vsi vemo, kako pomembno je imeti dobro kapsulno garderobo s klasičnimi in brezčasnimi oblačili, ki nam omogočajo, da jih stiliramo iz leta v leto, ne da bi šli iz mode. Včasih pa se je vredno odločiti za majhne napredke, kot je ta iz Zare, ki je še vedno osnovni, vendar popolnoma prilagojen trenutnim trendom. Te hlače imajo vse, kar potrebujemo za bolj formalne stajlinge ali pisarniške videze.

Satenaste hlače s širokimi hlačnicami

Oblačilo, o katerem govorimo in ki smo ga odkrili med Zarinimi novostmi, so hlače z visokim pasom, ki imajo spredaj žepe. Oblikovanje tega oblačila s širokimi hlačnicami, ki ima poleg tega še detajl privihanih robov, je idealno za nošenje z elegantnimi čevlji, lahko pa ga kombinirate tudi s športnimi copati, če si upate dati bolj "športni" pridih. Te Zarine hlače so kamelje barve in stanejo 35, 95 evra.

Zara, cena: 35, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vam je ostala penina? To je odličen recept, kako jo lahko uporabite za sladico

Priporočamo tudi: Izbrali smo 10 najlepših bež puloverjev, ki se podajo k vsakemu videzu

Najbolj brano