Monaška princesa Charlene si je drznila obleči prosojno mrežasto obleko in zablestela v sijočem videzu

Oda prosojnosti, najbolj glamurozen trend leta 2023.

Monaška princesa Charlene si je drznila obleči prosojno mrežasto obleko in zablestela v sijočem videzu - Foto: Profimedia

Dobrodošli v letu 2023, božični prazniki so se končali in čas je, da razmislite o novoletnih zaobljubah. Dobro oblačenje je nedvomno na vrhu seznama. Med zimskimi razprodajami, sezonskimi oblačili in hladnim vremenom ne bo težko najti popolnega videza za letošnjo zimo 2023. Obleka za zabavo te sezone? Pletena obleka s svetlečimi kovinskimi nitmi ali kristali. Trendi so se uveljavili ravno v času praznikov, seveda pa so se za to odločile tudi zvezdnice. V preteklosti so bile to obleke za bankete bogatih dam, danes pa so obleke za rdeče preproge in kraljeve dogodke. Kdo drug kot monaška princesa Charlene bi lahko začel ta trend?

Monaška princesa je prebivalcem Monaka in svoji družini zaželela srečno novo leto, zato je nosila kovinsko kvačkano obleko iz bombažnega lureksa svoje najljubše modne znamke Akris. Obleka Charlene iz mrežice izboljša princesino silhueto s prijetnimi prosojnimi vizualnimi učinki: srebrna mrežasta obleka, ki jo lahko nosite brez kakršnih koli omejitev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Kako nositi obleko Charlene Monaške?

Te prosojne obleke so seksi in svetleče ter so kot nalašč za praznični večer ali poseben dogodek: pritegnejo pozornost in poskrbijo za pravi zvezdniški vstop. Zagotovo se postavlja vprašanje: kako jih nositi v hladnem vremenu te sezone? Vse, kar potrebujete, je preprost trik: čez preprosto slip obleko ali oprijeto obleko z dolgimi rokavi oblecite mrežasto obleko ali top. Tistim, ki ne morejo brez dodatkov, pa svetujemo, naj izberejo nekaj minimalističnega, prefinjenega in neopaznega, kar se odlično ujema s svetlečim materialom obleke: čeveljci z dragulji s peto in nekaj dobro premišljenimi dragulji bodo poskrbeli, da boste zvezda večera. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Caroline v srebrnih pajkicah nam ponuja navdih za najbolj drzne videze 2023

Priporočamo tudi: "Vrgel me je na tla": princ Harry o nasilnem spopadu s princem Williamom zaradi Meghan Markle

Najbolj brano