"Vrgel me je na tla": princ Harry o nasilnem spopadu s princem Williamom zaradi Meghan Markle

Knjiga spominov princa Harryja bo objavljena 10. januarja.

"Vrgel me je na tla": princ Harry o nasilnem spopadu s princem Williamom zaradi Meghan Markle - Foto: Profimedia

Čez nekaj dni bo v prodaji avtobiografska knjiga princa Harryja "The Spare". Knjiga, ki bo nedvomno razkrila veliko o kraljevi družini in nekaterih zgodbah. To sredo, 4. januarja, je časnik The Guardian objavil nekaj odlomkov iz spominov vojvode Susseškega. Odlomki, ki že razkrivajo zgodbe, ki so vsem malo znane. Najmlajši sin Charlesa III. med drugim pripoveduje o prepiru z bratom, princem Williamom, ko sta se prepirala o Meghan Markle. Princ Harry v svoji knjigi pojasnjuje, da jo je leta 2019 bodoči naslednik britanske krone označil za "nesramno", "težavno" in "agresivno". Harry je nato kritiziral svojega starejšega brata, da "ponavlja" novinarska poročila o njegovi ženi. Ton med njima se je nato stopnjeval, dokler se oče Georgea, Charlotte in Louisa ni odločil fizično napasti moža Meghan Markle.

Zelo zapleteno bratsko razmerje 

"William me je zgrabil za ovratnik, mi strgal ogrlico in me vrgel na tla," pripoveduje v knjigi. Nato je dodal: "Pristal sem na pasji skledi, ki se mi je razbila pod hrbtom, koščki pa so me porezali. Nekaj časa sem osuplo stal, nato pa vstal in mu rekel, naj se umakne." Kljub nasilnemu spopadu si princ Harry še vedno želi navezati stike z bratom. V odlomku iz intervjuja, ki bo na voljo 8. januarja, je oče Lilibet in Archieja priznal, da si želi ponovno vzpostaviti dobre odnose s Charlesom III. in princem Williamom. Vendar je dejal, da nista poslala nobenih znakov morebitne sprave. 

Po poročanju britanskih medijev so strani knjige princa Harryja polne razkritij, ki bi lahko pretresla britansko kraljevo družino.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na mini krila, mini kratke hlače bodo zaznamovale modo 2023

Priporočamo tudi: Idealno popraznično živilo za ženske nad 50. let: Ta zdrava hrana odpravlja napihnjenost in maščobo okoli trebuha

Najbolj brano