Mladoletne modne zvezde: Elle Fanning, Hailee Steinfield in Nine d'Urso

Elle Fanning ima pri 13 letih že zavidljivo kariero, Hailee Steinfield je najmlajša igralka nominirana za oskarja, Nine d'Urso pa muza Bottege Venette.

Elle Fanning

Elle Fanning

Hailee Steinfield

Hailee Steinfield

Nine d'Urso

Nine d'Urso

Elle Fanning

Potem ko je zasijala v filmu Sofie Coppole Somewhere, je dobila glavno vlogo v Super 8 J. J. Abramsa, kmalu pa jo bomo lahko gledali še pri Cameronu Crowu in Francisu Fordu Coppoli. Vendar nad to malo in nežno mladoletnico niso navdušeni le hollywoodski titani: sestre Rodarte so jo angažirale za svoj kratki film, Marc Jacobs pa za svojo zimsko kampanjo Marc by Marc Jacobs.

Hailee Steinfield

Samo leto dni starejša, 14-letna Hailee Steinfield, najmlajša igralka, nominirana za oskarja, prav tako ni zatrpana le z igralskimi ponudbami, temveč tudi z modnimi.

Čeprav marsikdo meni, da tako mlado dekle nima česa početi v kampanjah luksuznih blagovnih znamk, je Hailee padla v oko Miucci Pradi ter zablestela v jesensko-zimski kampanji Miu Miu preteklega leta. Pomladi jo bo v nasprotju z odločitvijo Marca Jacobsa, da Elle ostane, zamenjala 20 let starejša manekenka Guinevere Van Seenus.

Nine d'Urso

Mladim modnim muzam pa se je pridružila še 17-letna Nine d'Urso, hči stilistke in ikone Inès de la Fressange, ki ji je Bottega Veneta zaupala kampanjo za svoj prvi parfum.

Najbolj brano