Miley Cyrus se je sprehodila po modni pisti Marca Jacobsa

Pevka se je na pisti pridružila Kaii Gerber, Gigi in Belli Hadid ter tako teden mode v New Yorku odmevno zaključila.

Miley Cyrus se je sprehodila po modni pisti Marca Jacobsa - Foto: Profimedia

Miley Cyrus je namignila, da se z Marcom Jacobsom dogaja nekaj velikega, ko so jo v začetku tega tedna paparaci fotografirali, ko je zapustila pisarno modne hiše v New Yorku. Včeraj se je zgodila ta velika stvar: pevka se je sprehodila po modni pisti znamke Marc Jacobs za jesen in zimo 2020.

27-letnica je presenetila modno množico se je manekenkam na modni reviji pridružila v črnem nedrčku, črnih hlačah z nizkim pasom in usnjenih rokavicah, nosila pa je še črno torbico in zebrast plašč. Videti je bila kot prava profesionalka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Zvezda se je pridružila elitni skupini manekenk, s katerimi je predstavila najnovejšo kolekcijo blagovne znamke, vključno s Karlie Kloss in Bello Hadid, ki je v črni obleki v paru z dolgimi belimi usnjenimi rokavicami in značilno pričesko izžarevala videz prve dame Jackie Kennedy.

Po pisti se je sprehodila tudi njena starejša sestra Gigi Hadid, ki je nosila jakno in krilo v isti barvi ter rdeče čevlje in čepico.

Kaia Gerber je bila še ena znana manekenka, ki jo je Jacobs izbral za svojo modno revijo. Predstavila je rumen puhast plašč iz šestdesetih let, ujemajoč se klobuk in visoke usnjene škornje.

Ameriški oblikovalec že nekaj sezon raziskuje proporce, in sicer prek silhuet Clauda Montane in Yves Saint Laurenta iz osemdesetih. Za jesen je pripravil voluminozne oblike, a tokrat se Jacobs ni več oziral v preteklost.

Njegov repertoar je poln platnenih plaščev in ogrinjalov, til oblek, kril, ki se razširijo proti tlem, celo kostimov.

Šele tu jih je v mnogih primerih pripeljal do skrajnosti, plašči in ogrinjala napihnjena do ekstremov, obleke so postale bolj izrazite s plastmi krinolin.

Uporabil je prav vsak odtenek barvnega spektra.

Občutek, ki ga je pričarala modna revija, je bil nežen.

Deloma je bila za to kriva intimna postavitev in deloma počasna procesija modelov skozi osvetljeno temo, večinoma pa je šlo na novo oživljene kroje in silhuete.

Nostalgija je to sezono vodila po precej preprostejši poti, s poudarkom na zadržanosti, kakovosti tkanin, izdelku in razmerju.

Videli smo pastelne mini oblekice z ujemajočimi se plašči, damske obleke z nebesno visokimi petami, usnjena krila in ovratnike, ki so spominjali na Petra Pana, krojene kratke hlače in volnene hlače z visokim pasom.

Lahko smo celo prepoznali nekaj klasičnih trikov Marca Jacobsa, značilnosti, ki jih prenaša iz kolekcije v kolekcijo.

Zdi se, da je bilo nekaj motivov neposredno iz njegovih arhivov. Vendar smo tokrat gledali svetleče koktajl obleke in krila iz mohaira.

Ker je njegova barvna paleta temeljila na nevtralnih barvah - veliko črne, sive in kamelje ter veliko pastelnih barv - je oblikovalec uspel ustvariti dobro kolekcijo s skupno rdečo nitjo.

To je bila ena najbolj zasanjanih in povzdignjenih kolekcij zadnjih sezon. In glede na moč tega, kar počne v zadnjih nekaj letih, to nekaj pomeni.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: To so najbolj odmevne obleke modnega tedna v New Yorku, ki si jih morate ogledati

Priporočamo tudi: To so najlepše kreacije z modne revije Carolina Herrera

Najbolj brano