Meghan Markle se je med obiskom Nigerije s princem Harryjem s svojimi oblačili in nakitom subtilno poklonila princesi Diani

12. 5. 2024
Meghan Markle se je med obiskom Nigerije s princem Harryjem s svojimi oblačili in nakitom subtilno poklonila princesi Diani (foto: Profimedia)
Profimedia

Zdi se, da je vojvodinja Susseška navdih za svojo najnovejšo obleko poiskala pri pokojni valižanski princesi.

Meghan Markle se je med svojim prvim obiskom v Nigeriji ta teden subtilno poklonila svoji pokojni tašči, princesi Diani.

Vojvodinja susseška je trenutno na tridnevnem potovanju v tej državi skupaj s princem Harryjem, kamor je prispela v viharju žarečih nasmehov in veselih govorov. Meghan se je za to priložnost odločila za elegantno rožnato midi obleko, ki jo je kombinirala s preprostim zlatim nakitom.

Profimedia

Temne lase si je mati dveh otrok speljala nazaj v čop in razkrila par zlatih okroglih uhanov ter značilno okroglo ogrlico. Zdi se, da se je kraljeva dama pri tem videzu zgledovala po pokojni valižanski princesi. Med Dianinim obiskom v Nigeriji leta 1990 je princesa izbrala skoraj enak komplet nakita, nosila pa jo je še ob večih priložnostih.

Profimedia

Obisk Diane in njenega takratnega moža Charlesa se je zgodil le dve leti pred njuno ločitvijo, napetosti pa so bile vidne ves čas obiska. Imela sta veliko ločenih obveznosti, redko so ju slikali skupaj in ostala sta pet dni.

Meghan je svoj videz zaključila z Dianino zlato uro Cartier Tank Française, ki je bila za princeso šik del garderobe. Opazili so jo na številnih obveznostih, med drugim na obisku britanske fundacije za pljuča in hindujskega templja Shri Swaminarayan Mandir v Neasdnu, oboje leta 1997. MailOnline poroča, da je Diana zlato uro dobila za 21. rojstni dan od svojega očeta Johna Spencerja, osmega grofa Spencerja.

Meghan Markle je medtem že dolgo oboževalka istega modela, leta 2015 pa je za Hello! povedala, da je uro kupila kot darilo zase. Pojasnila je: "Vedno sem hrepenela po uri Cartier French Tank. Ko sem izvedela, da so Suits (ameriška drama, v kateri je zaslovela Meghan) vzeli za tretjo sezono - kar se mi je takrat zdelo kot takšen mejnik -, sem si kupila dvobarvno različico."

"Na hrbtni strani sem dala gravirati "Za M.M. Od M.M." in jo nameravam nekoč podariti svoji hčerki. To je tisto, kar dela kose posebne, povezanost, ki jo imaš z njimi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Svojo zlazo ogrlico pa je Meghan nosila tudi kasneje na obisku, ko se je preoblekla v bel hlačni kostim in ga kombinirala s kamelje rjavimi čevlji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Subtilna seksapilnost kot nalašč za pomladni dan: Jelena Djokovic ve, kako najbolje nositi kratek top

Priporočamo tudi: Kim Kardashian nosi najljubšo (poceni) torbo naših mam in babic, ampak na popolnoma drugačen način. Jo imate tudi vi v svojem kuhinjskem predalu?

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik