Letizia Ortiz vs. Kate Middleton: Katera je izbrala boljši model priljubljenega kameljega plašča?

Po vrnitvi iz Grčije, kamor je odpotovala na pogreb zadnjega grškega kralja Konstantina II., se je kraljica Letizia vrnila k svojim dolžnostim. Obiskala je sedež Španske organizacije za redke bolezni (FEDER) v Madridu.

Letizia Ortiz vs. Kate Middleton: Katera je izbrala boljši model priljubljenega kameljega plašča? - Foto: Profimedia

Tam je opravila delovni sestanek s člani upravnega odbora organizacije, ki ozavešča o redkih boleznih, pomaga bolnikom pri boju za njihove pravice, svetuje in pomaga družinam bolnikov ter financira različne programe, ki raziskujejo redke bolezni. Za to poslovno priložnost je kraljica pričakovano izbrala klasičen videz v duhu poslovne elegance.

Klasične sive hlače ravnega kroja in ozek rebrast pulover v bež barvi je kombinirala s salonarji Magrit v črni barvi. Glavna zvezda njene kombinacije je zagotovo plašč s podpisom oblikovalke Caroline Herrera. 

Letizia ima v svoji omari celo serijo plaščev v črni, sivi in ​​modri barvi, tokrat pa je nosila model vseh časov v kamelji barvi.

Ta nezmotljivi plašč je prvič oblekla pred mesecem dni med obiskom ZDA, na odprtju inštituta Cervantes v Los Angelesu. Španska kraljica je izbrala model oversized ravnega kroja s klasičnim dvojnim zapenjanjem.

Tudi valižanska princesa ima v svoji omari nov kamelji plašč. Catherine je njen model z značilno znamko Max & Co. pokazala novembra 2022, kasneje pa ga je nosila še nekajkrat.

Za razliko od Letizijinega plašča se ta model ne zapenja. V originalu ima pas, ki se povezuje v pasu, toda Catherine ga ni nosila.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 najboljši načini hujšanja po 40. letu: Te enostavne življenjske navade vas lahko pripeljejo do želenega telesa

Priporočamo tudi: Ali smo zaradi barv bolj srečni ali je dopaminska moda le prehodni trend? Strokovnjaki odgovarjajo in pojasnjujejo pomen barv, ki jih nosimo

Najbolj brano