"Letijo s polic!": Zarine srebrne pete s cofom so najbolje prodajani sandali v tej praznični sezoni

Bliža se konec leta 2022 in počasi sestavljamo stajlinge, v katerih bomo pričakali novo leto. Bleščice so nepogrešljivi dodatki k prazničnim videzom, saj vsaki modni kombinaciji dodajo pridih svečanosti in glamurja.

"Letijo s polic!": Zarine srebrne pete s cofom so najbolje prodajani sandali v tej praznični sezoni - Foto: Profimedia

Če želite tudi vi svoji novoletni modni kombinaciji dodati malo glamurja in iskrice, so morda kovinsko srebrne petke, ki smo jih našli v Zari, prav tiste, ki bodo vaš praznični videz naredile popolno. 

Ta čudovit model prazničnih sandalov ima tanke paščke in 7,5 cm tanko stožčasto peto ter okrasni detajl, ki jih naredi posebne in popolne za praznična praznovanja. Krasi jih velik cof iz svetlečih nitk.

Če vas skrbi, ali boste v teh lepoticah zdržali celo noč, je dobro vedeti, da imajo vložek iz prožne pene iz lateksa, ki zagotavlja večje udobje. Pete so na voljo v velikostih od 35 do 42 (nekatere številke so trenutno razprodane), po ceni 39,95 € v Zari.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 lepotnih idej za čudovito silvestrsko noč: V noči, ko so dovoljeni lepotni eksperimenti, se oborožite z bleščicami in barvami

Priporočamo tudi: Kate Middleton čudovita v popolnem božičnem videzu in plašču s karo vzorcem

Najbolj brano