7 lepotnih idej za čudovito silvestrsko noč: V noči, ko so dovoljeni lepotni eksperimenti, se oborožite z bleščicami in barvami

Če ste se že počasi začeli pripravljati na silvestrovanje, vam bo teh 7 makeup videzov zagotovo v pomoč.

7 lepotnih idej za čudovito silvestrsko noč: V noči, ko so dovoljeni lepotni eksperimenti, se oborožite z bleščicami in barvami - Foto: Profimedia

Silvestrovanje je čas za praznovanje z družino in prijatelji, za ljubitelje lepote pa tudi čas za razkazovanje najboljših ličil. Ta priložnost je popoln izgovor, da se posvetite svojemu videzu in preizkusite kakšen trend, ki ste ga v letu, ki se izteka, opazili na družbenih omrežjih.

Ko gre za novoletni make-up, se je težko izogniti vaši najljubši rdeči šminki, a je tudi odličen čas, da preizkusite različna črtala za oči, neonska senčila in bleščeče obrvi.

S temi 7 novoletnimi idejami za ličenje zagotovo ne boste zgrešili.

Ne spreglejte:

1. Konfeti na očeh

Ta videz, ki ga je ustvaril Patrick Ta za Gigi Hadid, ima vse, kar obožujemo pri novoletnem glamurju. Ima mehko bronasto osnovo, začinjeno z bleščečimi konfeti, ki so skrbno postavljeni v ukrivljeno obliko, ter drzno rdečo šminko na ustnicah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

2. Veke, okrašene z zlatom

Kdo pravi, da je zlata folija izključno rezervirana za umetnost? Najboljši del tega videza? Ni nujno, da je popoln! Glede na to, da gre za majhne zlate detajle, čim bolj neurejeno, tem bolje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Mari (@fani_breakeven)

3. Bleščeče obrvi

Za ta videz si najprej počešete in zapolnite obrvi. Nato vzemite lepilo z bleščicami in ga nanesite na konice obrvi ter zaključite z rahlim prahom po vaši izbiri z bleščicami v prahu. Poskrbite, da bodo ostala ličila skromna, tako da bodo vaše obrvi v središču pozornosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FRENCHTOUCHOFMAKEUP/PRO MUA (@frenchtouchofmakeup)

4. Prozorno črtalo za oči

Gre za tehniko ličenja, pri kateri korektor prevzame vlogo svinčnika ali črtala za oči. Pomembno je, da začnete z izbiro korektorja, ki je svetlejši od vaše kože, da bo učinek jasno viden. Nato boste za natančen nanos potrebovali majhen čopič, s katerim boste narisali dve črti, ki sta "okvirja" črtala za oči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by May/Tahmina (@maytahmi)

5. Bliskavica neonskih barv

Če želite svojemu videzu dodati malo barve, vendar ne želite porabiti ur in ur za ličenje, nanesite malo barve v notranji kotiček očesa! Dodajanje svetlega odtenka v notranje kotičke oči je kreativen način dodajanja barve vsakemu lepotnemu videzu brez potrebe po mukotrpnem mešanju. Deluje z vsemi barvami, še posebej pa obožujemo neonske odtenke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E N N A N I C O L E (@jennanicoleofficial)

6. Privlačnost kristalov

Trdno smo prepričani, da lahko in morate vsak dan okrasiti svoje oči s kristali, če želite, vendar to še posebej velja za silvestrovo! Všeč nam je ta videz, ki ga je lani ustvarila Nikki Wolff za Addison Rae, saj ima tanko narisano črtalo za oči, plapolajoče trepalnice in kristale vzdolž celotne zgornje in spodnje linije trepalnic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

7. Pastelno črtalo za oči

Če želite eksperimentirati z barvami pri ličenju, pa niste prepričani ali nimate časa, poskusite kupiti barvno črtalo za oči. Izberite katerikoli odtenek, ki vam je všeč, mi pa smo zaljubljeni v to pastelno vijolično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lesley (@freshlengths)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Monaška princesa Charlene z Jacquesom in Gabriello praznična v plašču globoko modre barve

Priporočamo tudi:Uhani, ki so zaznamovali leto 2022: Od Kylie Jenner do Dua Lipe – ta kos Bottega Veneta nosijo vsa modna dekleta

Najbolj brano