Kourtney Kardashian prisega na usnje od glave do peta (+ posnemajte jo)

To sezono stavimo na usnje.

Kourtney Kardashian prisega na usnje od glave do peta (+ posnemajte jo) - Foto: Profimedia

Začetek novega leta in v tem primeru novega desetletja je pravi čas, da svojemu slogu privoščite svež pridih. In če potrebujete malo navdiha, ki vam bo pomagal, da začnete, usnjen videz Kourtney Kardashian ponuja preprost pristop k enobarvnemu oblačenju. Elegantna mama treh otrok je pred kratkim nosila usnjen stajling od glave do peta, ki je vreden, da si ga zapomnimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney je v preteklosti že nosila mnogo usnjenih stajlingov, toda ta je zagotovo eden njenih najboljših do zdaj, zahvaljujoč enostavnim kosom in laskavim barvam.

Kombinirala je dolg usnjen trenč v odtenku konjaka in usnjene hlače s širokimi hlačnicami v istem bogatem opečnato-oranžnem odtenku. Tako je ustvarila poenoten videz, ki je hkrati eleganten in sodoben. Pri preostalih kosih se je držala svetlejših odtenkov bež barve. Pod plaščem je nosila rebrast top, na nogah špičaste škornje z visoko peto, v roki pa je nosila še vintidž torbico iz 90-ih let.

Naj vas ne bo strah!

Čeprav je za nekatere morda zastrašujoče kombinirati usnje z usnjem, je formula takega oblačenja zanesljiv način za doseganje poliranega in prefinjenega videza, ki ga lahko nosite tako v pisarni kot v baru.

Ključnega pomena za poustvarjanje tega elegantnega videza je, da se pri usnjenih kosih držite enega odtenka in kombinirate večplastne kose in dodatke, ki so v isti barvni družini. Da bi videz še bolj poudarili, vključite nekaj teksture, kot je to storila Kourtney s svojim zgornjim delom in škornji in tako razbila gladko usnje.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: 4 največji lepotni trendi, ki smo jih opazili na rdeči preprogi Zlatih globusov

Priporočamo tudi: Najboljše usnjene jakne, ki jih bomo nosili to pomlad

Najbolj brano