4 največji lepotni trendi, ki smo jih opazili na rdeči preprogi Zlatih globusov

Očarani nad lepotnim glamurjem.

4 največji lepotni trendi, ki smo jih opazili na rdeči preprogi Zlatih globusov - Foto: Profimedia

Kot preblisk se je praznična sezona prevesila v sezono podelitev nagrad, ki se je začela s podelitvijo nagrad Zlati globusi. Na srečo tudi ta čas prinaša obilo estetskega navdiha, zlasti v lepotnem kraljestvu. Od klasičnih potez do trendovskih detajlov, Zlati globusi služijo kot vsakoletna prelomna točka za trende, ki jih bomo preizkušali celo leto.

Dolgi paž

Kar se tiče posodobljenih brezčasnih not, je bil strukturiran dolgi paž mešanica sodobnega dela in vrnitve v preteklost, kar sta pokazali tudi Reese Witherspoon in Zoey Deutch. Za Kerry Washington je dolgi paž popolnoma elegantna pričeska z globoko stransko prečko, ki jo je združila še z elegantno rdečo šminko.

Reese Witherspoon

Zoey Deutch

Kerry Washington

Kovinski sijaj

Če Awkwafinino srebrno senčilo ali mačje oči Lucy Boynton niso bila dovolj, da bi vas obrnilo na stran visokega sijaja, poglejte Ansel Elgort: igralec je svojo mornarsko obleko povzdignil s pridihom srebrnih bleščic v notranjem kotu oči.

Awkwafina

Lucy Boynton

Ansel Elgort

Elegantna pričeska

Pixie frizura je spet pripravljena na popolno prenovo. Slog je priljubljen pri igralkah Cynthii Erivo, Oliviji Coleman in Zoë Kravitz.

Cynthia Erivo

Olivia Colman

Zoë Kravitz

Romantika

Kirsten Dunst in Beanie Feldstein sta nosili rožnata ličila, ki so jih gotovo navdihnili cvetni listi. Beanie jih je uskladila z barvo svojih ustnic, medtem ko se je Dakota Fanning barvno bolj približala svoji obleki v odtenku sivke. 

Kirsten Dunst

Beanie Feldstein

Dakota Fanning

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Aniston in vsi najlepše oblečeni z rdeče preproge Zlatih Globusov

Priporočamo tudi: To so vsi nagrajenci Zlatih Globusov

Najbolj brano