Med prvimi si oglejte kolekcijo NARCISO RODRIGUEZ x ZARA

Sestavlja jo 25 kosov oblačil in modnih dodatkov.

Med prvimi si oglejte kolekcijo NARCISO RODRIGUEZ x ZARA - Foto: Craig McDean/Zara - promocijsko gradivo

Vse modne navdušenke in zaprisežene minimalistke bo razveselila novica, da je španska modna velesila Zara v svoji novi kapsulni kolekciji združila moči s kultnim ameriškim oblikovalcem Narcisom Rodriguezom.

Sodelovanje odraža oblikovalčev izostren občutek za arhitekturo in intimnost, ki jo ta ustvarja s telesom. Kar naredi njegovo obleko tako seksi, ni ozko prileganje ali razkrivanje kože, temveč telo, ki je pod obleko vedno svobodno.

Kolekcijo Narciso Rodriguez x Zara sestavlja 25 kosov oblačil in modnih dodatkov po navdihu oblikovalčevega bogatega arhiva. V njej najdemo čudovito 'slip' obleko, ki je po Narcisovih besedah utelešenje tega, na kar ljudje pomislijo, ko se spomnijo na njegovo oblikovanje. V kolekciji se skriva tudi črn volnen plašč na preklop, ki se lahko nosi dvostransko in ima stranska razporka ter usnjen mehek pas. Oblikovalec ni pozabil niti na vsestranski puli, ki je z razlogom preživel še vse modna obdobja do sedaj. Poleg omenjenih, in številnih drugih kosov oblačil, kolekcijo bogatijo tudi čudoviti salonarji, večerne torbice in gležnjarji. 

Preberite še: Tukaj je nova Elle! Modna in lepotna urednica se tokrat sprašuje, kako sprati s sebe ležernost počitnic in znova zajahati kondicijo vsakdanjika?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by narciso rodriguez (@narciso_rodriguez)

“To je bila zame izjemna izkušnja,” pove Rodriguez o sodelovanju. “Lepo je bilo iti skozi svoj arhiv in se ponovno srečati z izdelki, ki smo jih nekoč ljubili."

Narciso Rodriguez x Zara je od 8. septembra na voljo na Zarini spletni strani in na izbranih prodajnih mestih. 

Fotografije: Craig McDean/Zara

Preberite še: Amaya - Maja Keuc navdušila v pajacu priznane slovenske modne znamke

Priporočamo tudi: 61-letna Julianne Moore je v Benetkah videti osupljivo v belem videzu

Najbolj brano