Katie Holmes ponovno navdušila s kompletom, a tokrat drugačnim, kot si predstavljate

Katie je nosila retro silhueto.

Katie Holmes ponovno navdušila s kompletom, a tokrat drugačnim, kot si predstavljate - Foto: Profimedia

Nihče ne obvlada sproščenih mestnih stajlingov kot Katie Holmes. Vsakič, ko  stopi iz svojega stanovanja na Manhattnu, obleče še en čudovit plašč in vsestranski komplet iz svoje obsežne kolekcije. Običajno se igralka nagiba k prevelikim volnenim stilom ali jakni iz tvida, vendar se zdi, da leta 2021 širi svoja obzorja.

Katie je za dan opravkov preizkusila retro videz plašča znamke Rag & Bone. Črni usnjeni plašč modela "Trinity" izgleda naravnost iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, zahvaljujoč svoji dolgi silhueti do kolen in dramatičnemu ovratniku, vendar ima moderno teksturo. Kos, ki je bil dovolj velik, da ga je lahko oblekla čez svetel suknjič z ujemajočimi se hlačami in belo srajco, in je bil idealen za premagovanje mraza.

Usnjene jakne so že dolgo priljubljene pri manekenkah, kot sta Bella Hadid in Hailey Bieber, vendar je njihova privlačnost univerzalna. Katie je videz prvič preizkusila novembra, ko je med sprehodom s svojim fantom Emiliom Vitolom mlajšim nosila čokoladno rjavo različico znamke Magda Butrym. Zdi se, da v svojem elegantnem Rag & Bone plašču Katie prikazuje novo verzijo starega trenda v novem letu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Teh 5 stvari nikoli ne bi smeli reči partnerju, ko se prepirata

Priporočamo tudi: 5 korakov do mladostnih rok in lepših dlani

Najbolj brano