Kate Middleton te bele superge nosi ob vsaki priložnosti: Enostavne za kombiniranje in idealne za pomlad

Kate Middleton obožuje kombinacije, ki vključujejo bele superge.

Kate Middleton te bele superge nosi ob vsaki priložnosti: Enostavne za kombiniranje in idealne za pomlad - Foto: Profimedia

Ne glede na to, ali gre za retro ali trendovske modele, superge že dolgo zasedajo visok položaj, ko gre za obutev za vsak dan. Njihova brezčasnost in vsestranskost sta jih naredili za obutev, ki jo moramo imeti ob različnih priložnostih, kombinacija z bolj svečanimi modeli pa je nujna v garderobi. 

Preberite tudi: Kate Middleton je nosila najlepšo pomladno srajčno obleko. Želeli jo boste posnemati!

Kate Middleton zablestela v svetlo modri svileni obleki, ki jemlje dih

Če trenutno iščete superge, ki so udobne, klasične in niso drage, potem ima Kate Middleton rešitev za vas. Če ste v dvomih, preverite, kako se najbolje obnese kraljica preverjenega stila Kate Middleton, ki že leta deli svojo ljubezen do enega modela superg, kar je najboljše pa je, da jih najdete tudi pri nas.

Športni copati Superga so v zadnjem času postali priljubljeni, poleg Kate pa jih nosijo še številne druge zvezdnice, kot so Ariana Grande, Hailey Bieber in Emily Ratajkowski, kar pomeni, da lahko za razmeroma malo denarja dejansko kopirate obleke zvezdnic.

Mimogrede, ta italijanska znamka obstaja že več kot 100 let, še posebej pa so

Ker je moda ciklična, je Superga spet v središču pozornosti z razlogom, za brezhibne kombinacije pa je najbolje izbrati bele modele, ki se zlahka prilegajo skoraj vsem.

Kate Middleton se pogosto pojavlja v tem modelu obutve, a poleg bele pogosto nosi olivno zeleno in tudi takšni barvni modeli omogočajo skoraj neskončne možnosti kombiniranja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 glavna pravila za mladostni videz, ki bi jih pri ličenju morale upoštevati ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: Horoskop: Ljubezenska napoved za april

Najbolj brano