Kate Middleton nosila največji anti trend kavbojk tega hipa: Za eleganten videz izberite ta model

Za valižansko princeso bodo ozke kavbojke vedno v modi.

Kate Middleton nosila največji anti trend kavbojk tega hipa: Za eleganten videz izberite ta model - Foto: Profimedia

Prva božična voščilnica Kate in Williama kot valižanskega princa in princese je bila izjemna iz številnih razlogov: neomajna zavezanost para k širjenju prazničnega veselja kljub negotovemu novinarskemu ciklu, enotno stališče družine in predanost nekdanje vojvodinje Cambriške ozkim kavbojkam.

Za vse, ki so opazovali, kako je Kate letos širila svoja modna obzorja od Zarinih hlač do bolj ohlapnih kosov znamke & Other Stories, je bil ta džins, ki je objemal njeno postavo, prava uspešnica. Vsi smo mislili, da so dnevi oprijetih hlač minili. 

Ni presenetljivo, da se Kate obdaja s stvarmi, zaradi katerih se počuti varno in v luči vsega tudi kot ona sama. Čas je bil popoln za Zarine krojene kavbojke z visokim pasom, J Brandove hlače Alana s povišanim pasom ali Frameove Le High skinnies - vsi priljubljeni stili kavbojk princese. 

Namesto da bi posodobila svojo podobo Sloane Ranger - ljubiteljico čevljev Penelope Chilvers in torbic Longchamp, v katere se je William zaljubil v St Andrew's -, jo je Kate sprejela. Temen, ozko krojen džins je kombinirala z najljubšo bluzo M.i.h Jeans Mabel - ki jo je prvič nosila že leta 2019 ob razkritju svojega vrta Back to Nature Garden na sejmu cvetja Chelsea in ponovno na Zoomu med pandemijo - ter supergami 2750 Cotu, ki so jo popeljale tako na državniške turneje kot na kraljeve športne podvige. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Fotografija, na kateri se Kate drži za roko s princem Louisom na družinskem sprehodu po njunem posestvu v Norfolku, je pokazala princeso, ki je po srcu dekle iz sosednje hiše; žensko, ki daje prednost domačemu življenju pred svojo osebno blagovno znamko. Princesa s svojimi značilnimi plašči Catherine Walker, jaknami Barbour in oblekami Temperley nikoli ne bo spreminjala trendov, vendar ve, v čem se dobro počuti, in to ima večji vpliv kot kdor koli, ki slepo sledi modnim smernicam. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Izbrali smo 10 najboljših maksi oblek za vsak dogodek v vašem urniku to zimo

Priporočamo tudi: Zlat, sijoč in okusen: Zdravilne lastnosti tega osnovnega živila, ki ga je oboževala že Kleopatra

Najbolj brano