Kate Middleton na slovesnosti ob Dnevu spomina elegantna v črnem

Vojvodinja Cambriška je nosila plašč v vojaškem slogu.

Kate Middleton na slovesnosti ob Dnevu spomina elegantna v črnem - Foto: Profimedia

Kate Middleton se je pridružila članom kraljeve družine – brez kraljice Elizabete –, ko so to nedeljo obeležili Dan spomina.

Vojvodinja Cambriška se je pridružila svoji tašči, Camilli, vojvodinji Cornwallski, in Sophie, grofici Wessex, na balkonu, s katerega so opazovale, kako je princ Charles polagal venec na spomenik v imenu svoje matere, ki se zaradi poškodbe hrbta ni udeležila prireditve.

Pozabite na črni plašč, Kate Middleton nosila to nepričakovano barvo klasičnega plašča

Za to priložnost je vojvodinja Kate oblekla plašč Alexander McQueen v vojaškem slogu z belim ovratnikom in rdečimi detajli, ki ga je pred tem nosila na slovesnosti ob Dnevu spomina leta 2018. Podobo je dopolnila s črnim klobukom in kristalno broško Royal British Legion, ki jo je nosila čez trojico tradicionalnih rdečih makov. Nosila je tudi par bisernih uhanov, ki so prej pripadali princesi Diani.

Princ William, ki je bil oblečen v uniformo vodje eskadrilje kraljevih letalskih sil, je prav tako položil venec in počastil vse vojaško osebje, ki je izgubilo življenje med vojno. Nato je princ William pozdravil uradni pohod veteranskih organizacij na paradi konjske garde.

Ne spreglejte:

Vojvoda in vojvodinja Cambridge sta se poleg vojvode in vojvodinje Cornwall ter drugih članov kraljeve družine v soboto zvečer udeležila Festivala spomina, vsakoletnega glasbenega poklona v spomin na padle britanske vojake.

Princ William in vojvodinja Kate sta sledila tradicionalnemu kodeksu oblačenja za dogodek, kjer se moški oblečejo v smoking, ženske pa v črno. Vojvodinja je nosila črno jakno iz tvida in ujemajoče se krilo do gležnjev z rdečo in zlato broško maka in bisernimi uhani.

Buckinghamska palača je potrdila, da bo kraljica Elizabeta zamudila obred ob dnevu spomina, pri čemer je kraljevi vir dodal: "Njeno veličanstvo je globoko razočarano, ker je zamudila dogodek, ki jo šteje za eno najpomembnejših zarok v letu." Kraljica bo v gradu Windsor ostala še naslednje dni, prihodnji teden pa namerava nadaljevati svoj urnik "lahkih uradnih dolžnosti".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Stajling s črnim plaščem monaške princese Charlène je popolna kombinacija za letošnjo jesen

Priporočamo tudi: To so vsestranske superge, ki jih obožujejo ženske nad 40 let. In ne govorimo o belih!

Najbolj brano