Katarina Čas kliče pomlad s tem čudovitim barvnim puloverjem s črtami

Lepo se sklada s kuliso nastale fotografije.

Katarina Čas kliče pomlad s tem čudovitim barvnim puloverjem s črtami - Foto: Instagram/katarinacas/zigamihelcic

Vedno, ko imamo možnost ujeti našo simpatično igralko Katarino Čas na filmskem platnu ali na malih ekranih, nas to razveseli, radi pa jo spremljamo tudi iz zakulisja. Tako zdaj že vemo, da se v prostem času zelo rada odpravi na lepše, pa naj bo to v naši lepi deželi ali pa čez planke.

Katarina je tokrat sledila soncu in odšla na čudovito Primorsko, ta izlet pa je obeležila s prikupno fotografijo, na kateri nam je v oči padel njen svež 'casual' stajling. Poleg klasičnega temnega džinsa z rjavim pasom, je namreč oblekla pleten pulover s črtami, ki se kopa v barvah, čez pa je nosila debelejšo rjavo jakno. Gre za lep primer, kako lahko z vzorci in barvami naredimo klasično kombinacijo oblačil bolj zanimivo.

Preberite tudi: Katarina Čas je nosila prikupno obleko z golim hrbtom

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

Časova nas te dni sicer navdušuje v seriji Ja, Chef! in je velik razlog, zakaj komaj čakamo nove epizode. V njej igra s še eno ELLE ljubo modno navdušenko, in sicer izjemno igralko Tjašo Železnik.

Fotografije Žiga Mihelčič in IG

Preberite še: Kate Middleton elegantna v slogu Barbiecore, ki ga z lahkoto posnemate za pisarniški videz

Priporočamo tudi: "Champagne blond" je najbolj laskava barva te sezone: Najprimernejši odtenek za ženske, ki želijo biti sijoče in elegantne

Najbolj brano