Julia Roberts osupnila v živo roza kostimu. Našli smo enakega po dostopni ceni!

To postaja njena značilna barva.

Julia Roberts osupnila v živo roza kostimu. Našli smo enakega po dostopni ceni! - Foto: Profimedia

Julia Roberts se mudi na novinarski turneji za svoj prihajajoči film Vstopnica v raj, sijoča v neonsko rožnatem hlačnem kostimu. Njen videz na losangeleškem delu turneje je bil minimalistično monokromatičen, saj je njena stilistka Elizabeth Stewart odlično uskladila komplet Alex Perry s pulijem John Smedley v isti barvi.

Za nekatere njena izbira obleke morda ni bila veliko presenečenje; Robertsova se je z leti uveljavila kot kraljica močnih oblek. Za javne nastope je nosila krojene kose že od konca 80. let prejšnjega stoletja in od takrat jih je le malenkostno spreminjala glede na modne trende, da je njena formula ostala sveža. Ta rožnati videz na primer kaže na trend Barbiecore, ki se je razmahnil, odkar je februarja lani debitiral na modnih brveh za jesen/zimo 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1)

Prav tako se ujema z vse bolj priljubljenim monokromatskim načinom oblačenja, ki mu je Robertsova letos že vsaj enkrat pokazala naklonjenost, ko je bila aprila 2022 na novinarski turneji Gaslit.

Če vas je igralka navdihnila s svojim rožnatim kostimom in bi radi ta videz poustvarili, imate srečo, saj je na voljo precej podoben kostim znamke Massimo Dutti.

Massimo Dutti, cena: 129 evrov

Massimo Dutti, cena: 59, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 49, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako Meghan Markle gleda na načrt Kate Middleton, da ji bo med potovanjem v ZDA "podala oljčno vejico"

Priporočamo tudi: 7 vrst hrane, ki se ji morate odpovedati ob večernih urah za kakovosten spanec in vitko postavo

Najbolj brano