Jennifer Lopez je na zabavo prispela v obleki, ki je bila narejena za vzbujanje pozornosti

Pevka je seveda poskrbela, da je na zabavo prispela v obleki, v katero so bile uprte vse oči.

Jennifer Lopez je na zabavo prispela v obleki, ki je bila narejena za vzbujanje pozornosti - Foto: Profimedia

Na letošnji podelitvi grammyjev je pevka in igralka Jennifer Lopez blestela v glamurozni modri kreaciji znamke Gucci. K obleki je obula bleščeče sandale s platformo in vrtoglavo visoko peto, gre pa za čevlje, ki jih je Lopezova oblikovala sama v sodelovanju z Revolve.

Takrat sodelovanje še ni bilo uradno objavljeno, sta pa pred kratkim praznovala Jennifer Lopez in Revolve ter z zabavo predstavila skupno kolekcijo.

Kot pravi pevka, je želela v kolekcijo čevljev vnesti samozavest in seksipilnost ter zgodovinski vpliv, zato jo sestavljajo čevlji po vzoru 60. in 70. let prejšnjega stoletja z modernim pridihom.

Nosila je temno svetlečo se obleko z vrtoglavo visokim razporkom na spodnjem delu. Drzna obleka z eno naramnico, v kateri je latino diva videti senzacionalno, ima tudi izreze na vrhu, zaradi katerih je kreacija, ustvarjena za vzbujanje pozornosti. Spodnji del obleke je sestavljen iz plisiranega dolgega krila. 

K obleki je pevka obula svetlo vijolične sandale s platformo in vrtoglavo visoko peto, ki so del omenjene kolekcije, videzo pa je dopolnila z visečimi uhani in prstani. Lase je imela razpuščene, spete za uho. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ob prihodu na zabavo je čez obleko oblekla kratko sivo pernato jakno, ki jo je oblikoval David Koma.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Manikira Jennifer Lopez je vse, kar potrebujete to pomlad: Nežno rožnata barva, ki jo obožujejo elegantne ženske nad 40 let

Priporočamo tudi: Mojstrski trik Kate Middleton, da ima tudi na dežju popolnoma gladke lase brez krepa

Najbolj brano