Jennifer Lopez z radikalno preobrazbo oboževalce pustila brez besed: Priljubljena pevka je navdušila z novo pričesko

12. 3. 2023
Jennifer Lopez z radikalno preobrazbo oboževalce pustila brez besed: Priljubljena pevka je navdušila z novo pričesko (foto: Profimedia)
Profimedia

JLo se pripravlja na izdajo prihajajočega albuma This is me.... Now", za začetek pa si je omislila nov videz, pri katerem so v ospredju podaljški.

Vsi vemo, da je Jennifer Lopez zelo kameleonska. V njeni karieri smo videli, da je večkrat spremenila svoj slog, diva iz Bronxa si je drznila vse in videli smo jo z naravnimi kodrastimi lasmi, ravnimi in valovitimi lasmi. Upala si je tudi z dolgim bobom, vendar se je odločila, da to ni njen stil. 53-letna pevka in igralka že nekaj let svoj slog najde v dolgi valoviti grivi s svetlimi lasmi in tako jo videvamo že dolgo časa. Do danes.

Jennifer Lopez je vrnila barvo las iz svojih zgodnjih dni, a z modernejšim pridihom, zaradi podaljškov so njeni lasje videti izjemno dolgi. To je delo frizerja Lorenza Martina, ki je z njo sodeloval že večkrat in je tudi človek, ki stoji za nekaterimi najbolj ikoničnimi videzi, ki smo jih videli pri Heidi Klum.

Ne spreglejte:

Igralka Jennifer Lopez je v velikem življenjskem obdobju, tako osebnem kot poklicnem, njena pravljična romanca po združitvi z Benom Affleckom je postala ena največjih zgodb leta 2022, zdaj pa se je razširila na ponovni zagon kariere, saj se pripravlja na izdajo naslednjega albuma, ki bo nosil naslov 'This is me.... Now".

Zaradi tega se je pevka, rojena v Portoriku, odločila za nov videz, pri čemer so najpomembnejši element podaljški.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorenzo Martin (@hairbylorenzomartin)

Podrobnosti o radikalni preobrazbi J.Lo

Izid njenega novega albuma je zelo pomemben trenutek v njeni karieri. Tako je dejala v različnih intervjujih, saj je po njenem mnenju to najbolj iskren album, kar jih je ustvarila do zdaj, zato meni, da popolnoma opredeljuje, kdo je Jennifer Lopez kot oseba in kot umetnica.

To je v bistvu posledica njene poroke z Benom Affleckom kot dogodka, ki je revolucionarno spremenil njeno življenje na bolje, kar je želela odražati v svojih pesmih. V svojem albumu This is me... Then' (2002) je bila vključena skladba z naslovom 'Dear Ben', posvečena njenemu takratnemu zaročencu. Zanimivo je, da je na seznamu skladb njenega novega albuma nova različica skladbe, ki ponovno poudarja, kako pomemben je Affleck v njenem življenju.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kaj pomeni, če imate v rojstnem datumu število 3?

Priporočamo tudi:Pozabite na suknjiče, to pomlad jih bo zamenjal ta kos

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave