Jennifer Garner je pravkar nosila zmagovalno kombinacijo za prosti čas letošnje jeseni

Ta kos lahko zlahka kombinirate za vse priložnosti.

Jennifer Garner je pravkar nosila zmagovalno kombinacijo za prosti čas letošnje jeseni - Foto: Profimedia

Če svoje garderobe še niste pripravljeni spremeniti v jesensko/zimsko, si podrobno oblejte najnovejši videz Jennifer Garner, lahkoten stajling, ki je neverjetno praktičen in neverjetno kul. Igralko so fotografirali v Los Angelesu in namesto da bi nosila preproste kavbojke ali ležerne hlače, se je odločila za jesenskega zmagovalca: kombinezon.

Njen praktični kombinezon znamke A.L.C odlikuje veliko priročnih žepov, kratek zavihan rokav in silhueta ravnih hlačnic, ki je idealna za razkazovanje čevljev. V njenem primeru je bil to par superg Gucci, ki jih obožuje veliko zvezdnic.

Lepota popolnega jesenskega kombinezona je, da gre za enkratno obleko. Vse, kar morate storiti, je, da si oblečete en sam kos, s čimer odpravite potrebo po razmišljanju o kombiniranju. Preprosto nataknite dodatke, kot so torba, super superge in nakit, in dobili boste zmagovalni jesenski videz, ki vas bo z lahkoto popeljal iz pisarne na pijačo po službi.

Če se pri prehodu garderobe iz poletja na jesen vedno zataknete v rutini, v mešanico dodajte kombinezon (ali dva) za brezhibno sezonsko spremembo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pike se vračajo, s to obleko napoveduje Jennifer Lopez

Priporočamo tudi: 10 najslabših stajlingov s snemanja Seksa v mestu, zaradi katerih si ne boste želeli ogledati nadaljevanja

Najbolj brano