Jennifer Aniston je videti osupljivo v popolnoma "golem" videzu, ki razkriva napete noge

Ob izidu drugega dela filma Murder Mystery, v katerem Jennifer Aniston igra z Adamom Sandlerjem, je 54-letna igralka v New Yorku povzročila pravo senzacijo. Pokazala se je v nude videzu in razkrila svoje spektakularne mišičaste noge. Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/3

Zdaj, ko lepo vreme in pomlad trkata na naša vrata, čutimo željo, potrebo po tem, da se znebimo težkih slojev in plasti, tako značilnih za to mrzlo zimo, ki smo jo preživeli. Minili so dnevi debelih plaščev, puhovk, termo oblačil in dodatkov, kot so kape in rokavice. Ne vem, ali se to dogaja tudi vam, vendar se to zgodi šele takrat, ko se temperature nekoliko dvignejo in lahko pokažemo malo kože. In kaj je boljšega kot dobra obleka ali krilo, ki nam omogoča, da pokažemo svoje noge? Odgovor je jasen: nič. Zdaj se začne iskanje popolne obleke, in če ste kot jaz, mora biti primerna za vse letne čase in prihraniti prostor v vaši omari.

Ko razmišljamo o tem, kako naj bi bila ta obleka videti in kako naj bi bila primerna za vsak letni čas, ne glede na vreme, je iskanje laskave barve zapleteno. Temne zimske barve so neprimerne za pomlad in poletje, svetle, kričeče barve pomladi pa so neprimerne za mraz. V iskanju navdiha smo naleteli na Jennifer Aniston v nude popolnem videzu, ki je idealen za naše iskanje. Njen videz si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano