Helen Mirren z rumeno srajčno obleko in roza jakno izžareva ženstven slog, ki presega 70. leta

Igralka je jasen primer, da pri modi starost ni pomembna. Helen Mirren je pri 76 letih pokazala svoj slog z videzom v neonskih barvah z rumeno srajčno obleko in drznim roza suknjičem.

Slika 1/3

Helen Mirren je znova uspelo. Igralka, katere pravo ime je Vasiljevna Mironova, nas je na slovitem beneškem filmskem festivalu očarala s svojim bleščečim (in navdihujočim) videzom z bleščicami in kristali. Bleščeča obleka, ki je razbila vse stereotipe, povezane z modo in starostjo. Nekaj mesecev pozneje je javnost znova presenetila s še eno obleko, ki je v slogu kričala na vse kriplje. Še ena obleka, polna bleščic, ki prav tako nikogar ni pustila ravnodušnega. A zdi se, da Helen Mirren to nikoli ni dovolj, saj je želela še enkrat dokazati, da moda in starost nista nasprotna dejavnika, ko gre za brezhibno oblačenje.

Tokrat se je njena čudovita predstava zgodila na newyorški premieri britanskega komično-dramskega filma "The Duke", v katerem igralka igra eno od glavnih vlog. Helen se je za to priložnost brez oklevanja odločila za osupljivo obleko, ki je jasno izražala njeno stilsko filozofijo. S popolnim videzom v neonskih barvah je postala nesporna zvezda dogodka. Njen videz si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano