Hči Angeline Jolie z androgenim stilom raziskuje svojo identiteto

25. 6. 2022
Hči Angeline Jolie z androgenim stilom raziskuje svojo identiteto (foto: Profimedia)
Profimedia

Angelina Jolie: "Shiloh želi postati fant."

Angelina Jolie v zadnjem mesecu navdušuje s stajlingi na rdečih preprogah. Na odmevne premiere jo vedno pospremijo njeni otroci, med njimi pa je najpogosteje opažena Shiloh Jolie-Pitt. Petnajstletna Shiloh z modnimi izbirami na dogodkih preseneča. Odloča se tako za povsem dekliške obleke v A kroju, kot za povsem moške, sproščene kose.

Preberite tudi: Najprej Kaia, sedaj Gigi: postaja to nova najbolj priljubljena pričeska letošnje zime?

Shiloh Jolie-Pitt obožuje moška oblačila.

Mlado Shiloh smo v zgodnjem otroštvu le redko spremljali v mediji. Angelina Jolie je želela, da je odraščanje vseh otrok oddaljeno od javnosti in medijske pozornosti. Prvič je Shiloh v medijih presenetila s svojo kratko frizuro, mnogi pa so staršema očitali to odločitev. Angelina Jolie je leta 2011 za Vanity Fair povedala: "Shiloh želi postati fant, zato smo ji postrigli lase. Zdi se ji, da je enaka kot njeni bratje".

Njeno iskanje identitete, ki ga izraža tudi z modnimi odločitvami sega že iz otroštva - že pri rosnih dveh letih je starše prosila, da jo kličejo po imenu John. Brad Pitt je to komentiral leta 2008: "Želi, da jo kličemo John ali Peter in to upoštevamo. Marsikomu je takšno pogovarjanje nezaslišano, nam pa povsem normalno".

Na rdeči preprogi navdušuje.

Shiloh je svoj nov videz prvič pokazala na premieri filma Eternals v Los Angelesu, kjer je skupaj z brati in sestrami na rdeči preprogi spremljala mamo, Angelino Jolie. Rada izbira krajše obleke s klasičnimi dekliškimi kroji, pri zaključevanju stajlinga pa se izogiba čevljem s peto. Njena izbira čevljev so superge, ki nasprotujejo elegantnem ženstvenemu zgornjemu delu in videzu doda kanček androgenosti.

Angelina Jolie je za hčerkin modni slog uporabila poseben izraz: "Zdi se nam, da ima Shiloh "Montenegro" stil. Oblači se kot majhen fant - rada ima trenirke in običajne kostime". Svojo ljubezen do sproščenosti je Shiloh izrazila tudi na premieri filma Paper & Glue, kjer je v svojem slogu nosila pulover s kapuco in sproščene hlače.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 nasvetov, kako se čez vikend popolnoma resetirati, odpočiti in nabrati nove energije

Priporočamo tudi: Vojvodinja Cambriška se tokrat vrača k svojemu najljubšemu belemu hlačnemu kostimu: Videz, ki vas bo navdušil

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan