Diesel predstavlja prvo PRIDE kolekcijo in kratki film Francesca

Diesel s ponosom predstavlja pomemben projekt v podporo LGBT skupnosti.

Diesel predstavlja prvo PRIDE kolekcijo in kratki film Francesca - Foto: Diesel

DIESEL predstavlja nov film z naslovom "Francesca". Režiral ga je Francois Rousselet, uresničil pa jo je z nasveti ialijanskega združenja Diversity, ki se zavzema za spodbujanje družbene vključenosti. Film Francesco spremlja skozi življenje, v podvigih tako velikih kot majhnih, ko uresničuje svoje sanje.

"Francesca" je izšla v začetku meseca ponosa, film pa izraža izraz DIESEL-ovega "For success-ful living" duha, saj blagovna znamka v celoti podpira svobodo delatidelanja tistega, kar osrečuje človeka, in svobodo do 100 odstotne individualnosti.

Francesco igra manekenka in aktivistka Harlow Monroe. Rousselet sledi Francesinemu prehodu skozi čas in gledalec opazuje glavni lik, kako se sprejema, ko spozna svojo resnično identiteto. Svojega prehoda ne skriva; Francesca se prepoznava kot ženska. Končni prizori kažejo še eno končno željo: Francesca vstopi v samostan in zamenja svojo jeans jakno znamke DIESEL za drugo navado, pri čemer izpolni svoje lastne namere in zasledovanje svoje vere.

"Francesca" sledi stopinjam progresivne kampanje DIESEL-ovega podpisa, v kateri filozofija "For success-ful linving", kot vedno, ohrani eno najpomembnejših pomenov: biti zvest samemu sebi je najpomembnejši element življenja.

Po izidu filma je DIESEL predstavil tudi kapsulno kolekcijo 2020, ki je na voljo na spletu in v Diesel trgovinah, z denarjem od prodaje pa bodo podprli SF LGBT center (San Francisco Lesbian Gay Bisexual Transgender Community Center) in TGEU (Transgender Europe).

Fotografije: Diesel

Preberite še: Ta planer potrebujete vsi, ki že načrtujete naslednje potovanje

Priporočamo tudi: Našli smo ugoden izdelek za sijočo kožo, ki ga obožuje Jennifer Lopez

Najbolj brano