Ta planer potrebujete vsi, ki že načrtujete naslednje potovanje

Že snujete novo potovanje? Pri tem vam lahko pomaga The Ultimate Travel Planner – najpreprostejši in najučinkovitejši način, da od potovanja odnesete kar največ.

Lifestyle, 29. 6. 2020
Ta planer potrebujete vsi, ki že načrtujete naslednje potovanje - Foto: Time to trawell

Gre za zabavno orodje, ki ponuja vrsto nasvetov za bolj kakovostno potovanje, na primer, kako postati odgovoren popotnik ali kako najbolje izbrati svojo naslednjo destinacijo. Pomaga pri načrtovanju in organiziranju najpomembnejših podrobnosti katerekoli pustolovščine, hkrati pa so vsa potovanja zabeležena in nam ostanejo v spominu, tako da lahko pred naslednjim potovanjem prelistamo pretekle zapise in še izboljšamo svojo izkušnjo.

Njegova misija je pravzaprav opremiti popotnike z vsemi potrebnimi orodji za boljše načrtovanje in potovanje, ki ima za rezultat manj onesnažen svet, v katerem prek potovanj širimo svoja obzorja, ne da bi pri tem negativno vplivali na lokalne kulture in naravo. The Ultimate Travel Planer je narejen v Sloveniji, zasnovala pa sta ga strastna popotnika in zagovornika odgovornega potovanja Katja in Réda Guiri.

Vsi izdelki Time to Trawell so bralkam ELLE eksluzivno na voljo s 15% popustom: ob nakupu uporabite kodo ELLE15. Akcija velja do konca meseca julija.

timetotrawell.com

Fotografije: Time to Trawell

Preberite še: 6 preprostih, a šik kopalk za vse minimalistke

Priporočamo tudi: Te superge trenutno obožuje Nina Šušnjara

Najbolj brano