Diane Keaton pri 76 letih navdušila v elegantnem videzu, popolnem za ženske nad 60 let

Starostno primerna oblačila? Igralka dokazuje, da stil ne pozna starosti, saj ima najbolj nezgrešljiv videz vseh časov s širokimi belimi hlačami in črnim suknjičem. Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/3

Čeprav je do nedavnega veljalo napačno prepričanje, da v svetu mode obstaja starostna omejitev, je danes vse več dejstev, ki to zanikajo. Starejši modeli kot podoba pomembnih kampanj, vplivnice, starejše od 50, 60 ali celo 70 let, ki dajejo lekcije o slogu, zvezdnice, ki stavijo na najbolj ekstravagantna in nikoli premišljena oblačila določene starosti... Vsako oblačilo, obleka, trend in slog je dobrodošel za ženske vseh starosti, če se v njem dobro počutijo in so samozavestne. In to je konec zgodbe.

Diane Keaton, ena najbolj priljubljenih igralk v avdiovizualni industriji, je to dokazala v svojem zadnjem javnem nastopu, ko je obiskala Chinese Theatre v Los Angelesu, da bi pustila pečat za svoje priznano poklicno delo. Za to priložnost se je umetnica odločila za videz, ki odlično pojasni, o čem govorimo. Oglejte si ga na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano