Čudoviti videzi vsakdanjih trenutkov, zbrani na enem mestu: Zmagovalna kombinacija elegance in udobja

9. 6. 2022

Na torkovi Magični noči smo bili deležni sprehoda tudi po najnovejših avtentičnih kosih kolekcije modne znamke Comma. Njen sodoben in eleganten pridih modnih videzov si oglejte v fotogaleriji, v videoposnetku pa je na voljo tudi njihova modna revija s torkovega večera.

1 / 9
Aleksandra Saša Prelesnik
Aleksandra Saša Prelesnik

V utrinkih Magične noči so bili predstavljeni stili, ki so nas prepričali. Elle uredništvo je izbralo kose, ki združujejo vse, kar potrebuje ženska duša. Naj vas navdušijo modni videzi ter posamezni modni kosi, ki ne morejo ostati neopaženi. 

Comma je modna znamka, ki združuje nezdružljivo, a vseeno stavi na odlične rezultate, ki jemljejo dih. Njen prilagodljiv slog, ki združuje udobje, eleganco in kakovost, vam bo omogočil popoln videz ob vsaki priložnosti. V središču novih kolekcij Comma je nežno razkošje, ki ga dopolnjujejo detajli, izrazite barve, kot so travnato zelena, magenta in oranžna, ter ženstvene silhuete. Lan, bombaž in svila so vedno dobra izbira materialov v najbolj vroči sezoni leta.

V trgovinah Comma lahko izbirate med različnimi barvami in vzorci, ki poudarijo poletno zagorelost.

V spodnjem videu si oglejte modno revijo blagovne znamke Comma, videze, ki obetajo modno poletje, pa si oglejte v fotogaleriji. 

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Helena Kermelj

Preberite še: Breztežna eleganca lahkotnih spalnih kosov, s katerimi boste ustvarjali šik poletne spomine

Pripročamo tudi: Razkrivamo našo novo najljubšo destinacijo za nakupe priznanih modnih znamk in najbolj vročih trendov tega trenutka