Breztežna eleganca lahkotnih spalnih kosov, s katerimi boste ustvarjali šik poletne spomine

"Dotik, ki ga ljubim", je slogan znane modne oblikovalke Alme Ras. Čudoviti kosi izpod njenih rok pa resnično obljubljajo nepozabno izkušnjo materialov in udobja v vseh razsežnostih ženskega spalnega perila. Čudovite kose smo lahko uzrli na modni reviji, ki se je odvila na torkovi Magični noči. Modno revijo si oglejte v videoposnetku, modni videzi pa vas čakajo v fotogaleriji.

Slika 1/10

Aleksandra Saša Prelesnik

Torkova Magična noč je predstavila Podjetje Alma Ras, ki nas je po prijetno pobožalo in raznežilo. Podjetje Alma Raš stavi na ležerno eleganco, prefinjene dotike, vse skupaj pa je postreženo na postelji udobja in ženstvene čutnosti. In tako lahko enostavno opišemo žensko spalno perilo, ki ga podjetje predstavlja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998 in je od leta 2017 prisotno na slovenskem trgu v Mariboru, Ljubljani, Celju in Murski Soboti ter na spletu na shop.alma-ras.si. Znani so po spodnjem perilu in spalnih izdelkih, ki jih razvijajo tudi v lastni proizvodnji, že dve sezoni zapored pa vzbujajo pozornost z razvojem in proizvodnjo kopalk. 

Alma Ras je ženska blagovna znamka, ki bo, smo prepričani, zadovoljila še tako prefinjene okuse, moška paleta pa se skriva pod oznako MANNERS, ki predstavlja sodobnega moškega, moškega 21. stoletja.

Priložnost smo imeli uzreti del ponudbe, ki jo ponujajo, od brezšivnega spodnjega perila, prek čipk, kopalk pa vse do fantastične loungewear linije oblačil, ki jih boste želeli nositi za vse priložnosti.

V spodnjem videu si oglejte modno revijo, čudovite videze pa si lahko natančno ogledate v fotogaleriji. 

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik

Preberite še: Čudoviti videzi vsakdanjih trenutkov, zbrani na enem mestu: Zmagovalna kombinacija elegance in udobja

Priporočamo tudi: Razkrivamo našo novo najljubšo destinacijo za nakupe priznanih modnih znamk in najbolj vročih trendov tega trenutka

Najbolj brano