Cindy Crawford obleko s cvetličnim vzorcem kombinirala s popolnimi jesenskimi čevlji

Ameriška manekneka je presenetila svoje sledilce z najbolj izvirnim (in drznim) stajlingom poročne gostje te jeseni, ko je izbrala midi obleko s cvetličnim potiskom in črne škornje.

Cindy Crawford obleko s cvetličnim vzorcem kombinirala s popolnimi jesenskimi čevlji - Foto: Profimedia

Cindy Crawford, muza osemdesetih let, ikona sloga in modne industrije, je bila ena izmed najbolj legendarnih top modelov v zgodovini, še danes pa njena sled osvetljuje vsakogar, ki se sreča z njo. Tisti, ki ji sledijo na Instagramu, to potrjujejo. Tudi pri 56 letih ima Američanka še vedno prirojen dar za modo in izvrsten okus za oblačila. Vendar se kot dobra strokovnjakinja na to temo zaveda, da v tej industriji ne zmaga tisti, ki ne tvega.

Prav zato zvezdniki v nekaterih primerih pretiravajo z ekstravaganco in se odločajo za vzvišene kombinacije, razkošna oblačila, novosti vseh stilov? Cindy Crawford je očitno ena izmed njih, in čeprav so bili njeni videzi vedno ikonični, nas je tokrat presenetila z nekoliko nenavadnim stajlingom, ki je bil precej presenetljiv.

Visoki škornji za jesenske poroko? Zdi se, da je manekenki to všeč, in brez strahu se je odločila za ta trend obutve sezone v svoji najnovejšem videzu poročne gostje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Cindy Crawford je izbrala sproščeno midi obleko z večbarvnim cvetličnim potiskom. Odločitev, ki je bila do tega trenutka povsem pravilna, idealna za to priložnost in zelo laskava.

Izstopala je zaradi dolgih rokavov z okroglim ovratnikom in krila, polnega volančkov. Ko pa ste videli čevlje, ki jih je izbrala, je obleka samodejno stopila v ozadje.

Cindy Crawford je svoj videz dopolnila s črnimi škornji z visoko peto. Zvezdniška obutev jeseni, ki si je, čeprav je res, da je v teh mesecih povsod, nikoli ne bi predstavljali na tako elegantnem dogodku, kot je poroka.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite romantične bluze, to je največji trend srajc tega leta, ki ga modna dekleta obožujejo

Priporočamo tudi: Monaška princesa Caroline dokazuje, da so te trendne hlače videti odlično tudi na ženskah nad 60 let

Najbolj brano